Boek over koffie en andere originele geschenken | Koffiezz

Boek over koffie en andere originele geschenken

Boek over koffie en andere originele geschenken

De Boekenweek is in Nederland goed en wel overweg. De week bij uitstek om de stapel literatuur aan te vullen. De lentezon straalt steeds uitbundiger en wat is er dan lekkerder dan koffie met een koekje en een goed boek op schoot? Een boek over koffie is dan leuk om eens wat recepteninspiratie op te doen. Maar soms wil je ook gewoon ontsnappen en dan is literatuur de ideale toevlucht. Boek over koffie en andere originele geschenken? Bij Koffiezz staat uiteraard een exemplaar van Max Havelaar in de kast. Het meesterwerk van Multatuli gaat – ondanks de ondertitel “De koffieveilingen der Nederlandse Handelmaatschappij” – helemaal niet zo nadrukkelijk over koffie. Maar wie zijn klassiekers kent weet dat natuurlijk.

Boek over koffie om te experimenteren

Koffiezz verkoopt in zijn webshop een boek over koffie gevuld met wel 100 recepten! Verandering van spijs doet een mens immers eten. Koffie is voor velen de welkome begeleiding tijdens het dagelijks leven. ’s Ochtends bij het opstaan neem je een eerste kopje om de ogen helder te openen. Op de snelweg ben je scherp terwijl je naar werk rijdt. Daar wacht een dampend en welkom tweede bakkie. De dag kan goed en wel beginnen. Maar ook in je vrije tijd is het genieten van de bitterzoete smaaksensatie die koffie je kan schenken. In een boek over koffie vind je zoals gezegd variaties. Wanneer je even tijd hebt is het namelijk heel leuk om eens wat anders te proberen.

Boek over koffie of andere cadeaus

Koffiezz draagt zorg voor de ultieme koffiebeleving. Naast een boek over koffie is onze webshop tjokvol gevuld met allerlei cadeaus, gifts en geschenken. Op zoek naar een leuke mok of een set cappuccino kopjes? Bekijk ons uitgebreide assortiment en wie weet vind je wat naar je zin. Wij zijn niet alleen je adres voor eerlijke en heerlijke koffiebonen van de hoogste kwaliteit. Wij helpen je graag origineel uit de hoek te komen als je iemand eens een verrassend cadeau wil geven.

Koffie waar je naar uit kijkt – Koffiezz voor originele cadeaus, gifts en geschenken!

  • Meld je aan voor de Koffiezz nieuwsbrief! en ontvang het laatste nieuws en heerlijke koffierecepten

VOLG ONS OP:


 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.