cadeau pakket koffie

Cadeaus laten bezorgen met een gulle lach

Cadeaus laten bezorgen met een gulle lach want dat is zeker de bedoeling! Iets origineels uitzoeken handig en snel vanuit huis en verder alles laten regelen door koffiezz. Natuurlijk we houden van gemak en kwaliteit en het is altijd weer een strijd wat we dit keer cadeau gaan doen. We begrijpen het wel: tijdens het surfen kom je vele ideeën tegen en twijfel je of je het wel aandurft.

Wij besteden aandacht aan jouw cadeau van a-z! belooft!!

Koffie cadeau geven is niet iets waar je zomaar aan denkt. Wellicht vindt je een saai idee of niet heel spannend maar in in tijden van spanning of stress maar ook zeker bij Hollandse gezelligheid hebben we snel behoefte aan lekker kopje koffie. Het ontspant, verbind, geeft rust en creëert momenten om even lekker met elkaar te kletsen. Daarom… geef eens koffie cadeau maar dan wel echt lekkere. Geen zure of bittere hap maar kwaliteit!

koffie voor thuiswerkers koffie voor zorgverleners

koffie voor vele gelegenheden: Relatie-verjaardag-zomaar en in deze bijzondere tijden is het ook fijn om eens extra aandacht aan zorgverleners te geven en natuurlijk aan iedereen die keihard in de weer is om alles in goede banen te leiden. Wij regelen alles voor jou: Gratis verpakt/Gratis tekstkaartje en gratis bezorgd in heel Nederland en België vanaf €25,00 Benieuwd? kijk eens snel in de leukste koffieshop of bij onze partner Bol.com

Cadeaus waar iedereen blij van wordt

Onze geschenken worden van A tot Z handmatig en met grote zorg voor jou gemaakt en gratis verpakt. Wij zorgen ervoor dat jij jouw koffiebelevenis met een gulle lach gaat ervaren.

  • Meld je aan voor de Koffiezz nieuwsbrief! en ontvang het laatste nieuws en heerlijke koffierecepten

 

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.