koffiepakket

Cadeaus met koffie voor elke gelegenheid

Cadeaus met koffie voor elke gelegenheid en verzonden naar ieder gewenst adres! Geschenken van Koffiezz worden van A tot Z met grote zorg behandeld, gratis tot een mooi cadeau verpakt en je kunt er ook nog een persoonlijk tekst kaartje bijvoegen! Wij als koffieliefhebbers vinden het supergaaf als je koffie ook cadeau kunt doen.

Koffie cadeaus thee geschenken en bijzondere koffiebonen op één site

Het werd de hoogste tijd vonden wij van Koffiezz om naast een lekkere melange, nee sterker nog,  een geheel eigen samengestelde koffie melange ook Nederland te voorzien van leuke geschenken met koffie. We staan hoog in de ranglijst van koffie minnende landen en wellicht drink jij wel geheel ondoordacht jouw `bakkie` maar hier moet echt verandering in komen! Drink eens koffie waar je naar uit blijft kijken…

Jouw koffie op ieder gewenst adres bezorgd in geheel Nederland en België

Gewoon goede koffie die we ook als cadeau mogelijkheid aanbieden, of het nu verjaardag, relatie, of welke gelegenheid dan ook,  je vind op KOFFIEZZ vele mogelijkheden om met een origineel geschenk voor de dag te komen. Handig en snel geregeld op onze site maar ook bij onze partner BOL.

koffiepakket cake koffiezz

Relatie pakket koffie

Cadeaus voor elke gelegenheid met wel hele speciale koffieboontjes

Wat een TOP idee! koffiebonen behandelt met echte drank.. Jawel je gelooft het niet maar wij hebben een methode gevonden om onze koffie te voorzien van een speciale BITE! Whisky- Brandy of Rum zijn de verkrijgbare smaken en geeft jouw bakkie echt een bijzondere dimensie! Lees hier meer.

Stel zelf jouw geschenk samen

We hebben gemerkt dat onze koffieliefhebbers het leuk vinden om zelf een geschenk samen te kunnen stellen. In onze item afdeling kun je selecteren welke producten je wilt en Koffiezz maakt er een mooi geschenk van. klik HIER voor meer info.

Koffie waar je naar uitkijkt! Ook voor Cadeaus met koffie voor elke gelegenheid

 

  • Meld je aan voor de Koffiezz nieuwsbrief! en ontvang het laatste nieuws en heerlijke koffierecepten

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.