originele cadeaus

Cadeautijd! laten we eens wat leuke geschenken uitzoeken

Cadeautijd! laten we eens wat leuke geschenken uitzoeken en wij van Koffiezz helpen je er graag bij. Met de feestmaand in het vooruitzicht is de tijd gekomen dat je weer op pad moet om een origineel cadeau voor jouw relatie, verjaardag, kerst of Sint te scoren. We beseffen maar al te goed dat het een lastige klus kan zijn want heeft bijna niet iedereen alles al wat zijn of haar hartje begeert? Kan je niet wachten om naar de site te gaan!? KLIK HIER of kijk eens bij partner BOL voor ons aanbod.

Cadeautijd! Geef eens wat anders, geef koffie cadeau!

Bedenk eens, we drinken het de hele dag door, sterker, we drinken in Nederland gemiddeld 3 kopjes koffie per dag. Dus… laten we het eens cadeau doen en natuurlijk moet je niet akkoord gaan met het eerste de beste boontje. De koffie van koffiezz is samengesteld door koffieliefhebbers pur sang en het was een lang traject voor de juiste melange was gevonden. Probeer maar eens! Wij zijn zo overtuigd van onze kwaliteit dat we jou 100% tevredenheidsgarantie bieden!

Wat ze bij Koffiezz met hun boontje doen is echt eens wat anders

Eigenlijk is het te veel om op te noemen! Je zoekt leuke geschenken nou wat dacht je als je aankomt met koffiebonen die met echte alcohol worden gebrand of tientallen cadeaupakketten speciaal gemaakt voor onder de boom in de schoen of voor iedere speciale gelegenheid.

Cadeaus, Geschenken, Verjaardag, Kerstpakketten

Onze geschenken worden van A tot Z handmatig en met grote zorg voor jou gemaakt en gratis verpakt zodat jij jouw koffiebelevenis zonder zorgen kan ervaren. En helemaal handig is dat je het kan laten bezorgen op ieder gewenst adres in Nederland en België. Tot aan de drempel afgeleverd. Heb je een zieke collega of iemand die goed heeft gepresteerd? laat Koffiezz jouw cadeau regelen.

Koffie waar je naar uitkijkt!-Ook voor cadeautijd

  • Meld je aan voor de Koffiezz nieuwsbrief! en ontvang het laatste nieuws en heerlijke koffierecepten

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.