koffiebonen, recepten en geschenken

Geschenken waar je niet omheen kunt

Geschenken waar je niet omheen kunt. Tijden veranderen snel. Komt het door alle elektronica, gadgets, computers? Al deze bezigheden slokken een hoop tijd van je op. Je werkgever komt ook iedere keer weer met nieuwe opdrachten en deze zorgen ervoor dat de dagen eigenlijk te kort zijn. Hoe fijn moet het wel niet zijn om in ieder geval de dag aangenaam te beginnen met een lekker  `bakkie? Je kent het waarschijnlijk wel, het eerste wat je `s morgens  doet is met half open ogen de knop van je koffie machine indrukken en eigenlijk onbewust drink je koffie maar geniet je er eigenlijk wel van?

Koffie waar je naar uit kijkt

Drink jij je koffie wel met aandacht? De koffie van Koffiezz is keer op keer door een uitgebreid kennerspanel getest maar zeker niet alleen op kwaliteit. Buiten dat deze koffie Rainforest gecertificeerd is en bestaat uit een blend van 100% Arabica bonen is er zeker gekeken hoe lang kunnen we deze koffie van dit merk blijven drinken? Maar volgens het testpanel is dit toch echt een koffie waar je naar uit blijft kijken! Bestel anders eens een proefpakket, dan kun je op je gemak eens uittesten wat je ervan vindt

geschenken waar je niet omheen kunt

Wel eens over nagedacht: koffie als cadeau geven? Het meest gedronken drankje thuis, kantoor, horeca, noem maar op. Wij noemen het een nuchter idee. Geef eens koffie weg maar natuurlijk wel met (h)eerlijke koffie. Natuurlijk worden onze pakketten optimaal verzorgt en denk eens aan de mogelijkheid om jouw (bedrijf) naam op het koffielabel te plaatsen! Of je eigen bedrijfslogo op je eigen koffiekopje of koffiezak. Originele koffiegeschenken in een klik geregeld! Ga snel naar onze site en bedenk dat je medewerkers, familie of vrienden eigenlijk de hele dag door van het zwarte goud genieten dus waarom zou je het niet eens als cadeau geven?

Cadeaupakketten handig en snel via onze shop besteld

Koffiezz bezorgt jouw koffie&geschenken binnen drie werkdagen op ieder gewenst adres. Kijk ook eens bij ons Freshkoffie concept speciaal voor bedrijven. We verpakken jouw koffiegeschenken met de grootst mogelijke zorg en als je er een persoonlijke boodschap bij wilt voegen is dat ook geen probleem. Uiteraard denken we ook met je mee om je relatiegeschenken volgens jouw bedrijfsfilosofie op maat af te stemmen.

Koffie waar je naar uitkijkt! ook voor geschenken waar je niet omheen kunt.

  • Meld je aan voor de Koffiezz nieuwsbrief! en ontvang het laatste nieuws en heerlijke koffierecepten

VOLG ONS OP


 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.