Ijsselkoffie

IJsselkoffie is speciaal samengesteld door de speciale private label melange van Koffiezz voor de echte fijnproevers. Een heerlijke koffie 100% Arabica bonen, een koffie waar je de hele dag naar uit kijkt!

De mogelijkheden met koffie zijn eindeloos

Naast deze koffie heeft Koffiezz ook vele cadeaus in de webshop, en wat dacht je de mogelijkheid om jouw eigen logo of tekst op jezelf ontworpen etiket te plaatsen? deze worden snel op een door jouw gewenst adres binnen drie dagen thuis bezorgt. Natuurlijk is het een leuk idee om voor jouw relaties of feestelijkheden dit recept en koffie te verwerken in een leuk koffie geschenkpakket.

Een koffiecadeau zorgt voor blije medewerkers

Zeg nou zelf: lekkere koffie maakt de gang naar je koffieapparaat toch een stuk aangenamer, buiten dat worden veel afspraken even tussendoor bij de koffiecorner gemaakt. Lekkere koffie zorgt voor blije medewerkers! Kijk eens rustig rond in onze shop en wellicht kunnen we je helpen met het samenstellen van jouw geschenk en een mooie verassing voor jouw medewerkers tot stand brengen. Neem snel eens een kijkje op onze site en laat je verassen door vele mogelijkheden.

Al onze koffie is Rainforest gecertificeerd!

rainforest-alliance

Ijsselkoffie: neem een stap door de regio

Wij zijn overtuigd van deze heerlijke smaak en geven zelfs 100% tevredenheidsgarantie. De koffie is verkrijgbaar in 500 gram verpakking: koffiebonen of indien gewenst gemalen. Deze heerlijke koffie kenmerkt zich door een perfecte melange van diverse soorten Arabica koffiebonen speciaal geselecteerd en met zorg in kleine oplage`s vers gebrand. Een fluweelzachte sensatie , een vleugje zoet dat je meteen opmerkt, bloemige en fruitige tonen. Karamel, geroosterd brood, chocolade en de geur van amandelen en honing.

Bestel hier deze heerlijke melange.

koffiezz koker 600

 

De geschenken in onze koffiezzshop kunnen op verzoek ook met IJsselkoffie worden voorzien.

Wij bieden een mooie gelegenheid om Nederland Koffieland te voorzien in uniek samengestelde koffie geschenken.

Verse koffiebonen is de trend, we drinken het de hele dag door dus waarom niet eens een leuk koffie geschenkpakket.

Koffie waar je naar uitkijkt! ook voor regionale koffie

Volg IJsselkoffie op Facebook!

https://www.facebook.com/IJsselkoffie

  • Meld je aan voor de Koffiezz nieuwsbrief! en ontvang het laatste nieuws en heerlijke koffierecepten

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.