Cadeau inspiratie met koffie geeft je vriendschap een boost

Je eigen cadeau samenstellen met verse koffie

Je eigen cadeau samenstellen, wat dacht je van een leuk koffiepakket? Hoe leuk is het om niet door die kant en klare websites te dolen maar om je eigen boontjes te doppen. Bij koffiezz heb je de mogelijkheid om je eigen geschenk vorm te geven. Wij begrijpen heel goed dat het iedere keer weer een klus is om wat leuks te verzinnen voor je vrienden, familie of collega`s. Waar gaan je dit keer weer mee aankomen, bloemetje, drankje? Dit is al regelmatig de revue gepasseerd dus het wordt hoognodig tijd voor wat anders.

Geschenken waar je naar uit kijkt

De feiten zijn er: wij Nederlanders drinken gemiddeld 2,5 kopjes koffie per dag in welke vorm dan ook en dat is best aardig wat. Zeker als je bedenkt dat dit gemiddelde stijgende is. Kijk maar eens om je heen, overal zie je fraaie koffiebars verschijnen. Restaurants hebben steeds betere apparatuur om verse koffie te schenken in vele variaties. .

Je eigen cadeau samenstellen begint hier

Na het lezen van deze blog komt  jouw eigen samengestelde cadeau wel heel dicht bij. Kijk maar eens hier wat de mogelijkheden zijn. Je cadeau wordt door ons tot een cadeau verpakt en je kunt er zelfs een cadeau kaartje bij laten voegen met jouw persoonlijke tekst. En als dit nog niet genoeg is: Laat het versturen naar ieder gewenst adres in Nederland en België. Natuurlijk willen we je het graag makkelijk maken, vele cadeaus hebben we al voor je samengesteld en dit is in een paar klikken geregeld, handig en snel en binnen drie werkdagen bezorgd.

Relatiegeschenken koffie

Ook relatiegeschenken koffie en koffiepakketten maken wij op maat, geleverd met de lekkerste koffie. Graag maken wij voor jou of jouw bedrijf met alle zorg kerst en/of relatiegeschenken. Alles wat je vindt in onze shop kunnen wij voor je verwerken in een mooie geschenkdoos. Heb je onze nieuwe aanwinst al gezien? We hebben een unieke methode gevonden om koffiebonen van een whisky afdronk te voorzien! kijk maar eens hier.

Koffie waar je naar uitkijkt! Ook om zelf je cadeau samen te stellen

  • Meld je aan voor de Koffiezz nieuwsbrief! en ontvang het laatste nieuws en heerlijke koffierecepten

VOLG ONS OP


 

 

 

 

 

 

 

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.