samen komen met kerstcadeaus en koffietijd

Kerstkoffie voor ultieme feestdagen

Kerstkoffie voor ultieme feestdagen

HoHoHo… Ook de de kerstman kan wel een lekker bakkie gebruiken. Helemaal vanaf de Noordpool gereisd, de rendieren op stal te hebben gezet en de sokken weldadig gevuld, wilt hij even bij het haardvuur uitrusten. Deze kerstkoffie voor ultieme feestdagen komt hem goed van pas!

Kerstkoffie om de koude dagen door te komen

Kerstkoffie is speciaal door Koffiezz samengesteld voor iedere koffie liefhebber: niet te licht en niet te zwaar. Deze koffie is van de beste koffiebonen samengesteld en bestaat uit 100% Arabicabonen, deze zijn in kleine oplage’s vers gebrand. Milde koffie met zachte tonen van chocolade, toegankelijk voor iedere koffieliefhebber.

Natuurlijk ook leuk om je familie, collega’s of vrienden deze koffie cadeau te doen, want zeg nou zelf: hoe kom je nog origineel uit de hoek? Buiten dat koffie cadeau doen onverwacht leuk is, is het samen koffiedrinken toch een heerlijk ontspannend moment. Koffiezz helpt je er wel bij, neem bijvoorbeeld dit heerlijke Bon Bon pakket of ons meest bestelde koffiepakket Èxclusive.

Koffiecadeaus, Koffiegeschenken, Koffiegifts

Het maakt niet uit hoe jij het op je lijstje zet, zolang je er bij vermeld dat de lekkerste koffie en de leukste koffiegeschenken bij Koffiezz te verkrijgen zijn, dan kun je alvast uitkijken naar dat heerlijke bakkie koffie.

Wil je de kerstman en jezelf helemaal verwennen? Dan kun je na het zingen van de kerstliedjes je keel smeren met dit heerlijke kerstkoffie recept. Makkelijk en snel te bereiden en je kijkt, net als onze koffie, al naar het tweede kopje uit!

Geschenken met koffie 

Naast verse koffiebonen dus ook vele koffie cadeaus. Je staat er niet bij stil maar koffie cadeau geven is origineel. Vele drinken koffie en geef er eens een leuk item bij om je koffiemoment compleet te maken. Koffiegeschenken is altijd geslaagd, natuurlijk wordt het op z`n mooist verpakt en kun je op een door jouw gewenst adres laten afleveren.

Koffie waar je naar uit kijkt – Ook voor een gezellig kerstfeest!

  • Meld je aan voor de Koffiezz nieuwsbrief! en ontvang het laatste nieuws en heerlijke koffierecepten

VOLG ONS OP


 

 

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.