Lekkers bij de koffie bestel je bij de specialist

Kerst relatiegeschenk

Kerst relatiegeschenk met heerlijke koffie op een leuke manier verpakt. Leuke trendy kerstcadeaus voorzien van de lekkerste koffiebonen. Onze koffiegeschenken zijn voorzien van gecertificeerde koffie.Wij verpakken en bezorgen met de grootst mogelijke zorg en passie. Een unieke combinatie van koffie en geschenken.

Cadeaus handig en snel op een door jouw gewenst adres afgeleverd.

De koffiezz webshop heeft behalve leuke geschenken ook nog eens de lekkerste koffie! Koffiezz Crema  heerlijk zacht verfijnde smaak met lichte chocolade nuances, heerlijk om zo te drinken. Koffiezz Roast lekkere volle toasty smaak. Ook uitstekend om zo te drinken maar vooral lekker met melkspecialiteiten. Deze heerlijke koffie is verkrijgbaar in 1 kg en 250 gram verpakking. Van de Crema hebben wij ook een gemalen versie verpakt per 250 gram.

Een kerst relatiegeschenk zorgt voor blije medewerkers

Zeg nou zelf: lekkere koffie maakt de gang naar je koffieapparaat toch een stuk aangenamer, buiten dat worden veel afspraken even tussendoor bij de koffiecorner gemaakt. Verras bijvoorbeeld je collegae eens met een leuk koffie cadeau en hier wordt zeker over gesproken! Lekkere koffie zorgt voor blije medewerkers! Kijk eens rustig rond in onze shop en wellicht vindt je er wat van je gading bij.

Kijk snel eens rond voor alle  cadeaus in onze koffiezzshop en laat je verrassen. Jouw koffie kerstpakket kan ook aan je wensen worden samengesteld. Alle artikelen uit onze koffiezzshop kunnen hiervoor worden gebruikt. Neem hiervoor contact met ons op en wij gaan graag voor je aan de slag!

De mogelijkheden zijn eindeloos

Wat dacht je om je eigen tekst of logo op ons koffieverpakking te plaatsen? of een leuk pakket met streekkoffie. Alles is mogelijk. Neem rustig eens een kijkje op de site.

Naast onze kerst relatiegeschenk in onze shop:

DSC_4243DSC_4239DSC_42241025623_478440_300

De geschenkdoos is uitermate geschikt om jouw koffie kerstpakket samen te stellen.

  • Meld je aan voor de Koffiezz nieuwsbrief! en ontvang het laatste nieuws en heerlijke koffierecepten

VOLG ONS OP


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.