kerstpakket met een onverwachte wending

kerstpakket met een onverwachte wending

Kerstpakket met een onverwachte wending want je staat er niet zo bij stil maar een cadeau gevuld met heerlijke koffie en lekkernijen doet toch menig hart smelten. Koffie in je kerstpakket kan bijna iedereen wel gebruiken want we drinken in Nederland heel wat `bakkies`. Dit keer geen pakket waarvan je de meeste items in de kast zet en na een half jaar toch besluit dat je die muffe ragout of soepstengels maar weggooit.

Relatiegeschenken met een duidelijke inhoud

Een no-nonsens pakket waar de inhoud toe doet, en waar iedereen wat aan heeft want sta er maar eens bij stil: koffie speelt een belangrijke rol tijdens werk, opstaan en jouw ontspanning momenten. De mogelijkheden met onze koffieboontjes zijn eindeloos maar wil je ze liever gemalen? Geen probleem, ook in de cadeaupakketten zorgen wij ervoor dat de koffie op het allerlaatst vers gemalen wordt.

Kerstpakket met een onverwachte wending

Onze relatiegeschenken koffie en koffiepakketten kunnen wij op maat maken, geleverd met de lekkerste koffie. Graag maken wij voor jou of jouw bedrijf met alle zorg kerst en/of relatiegeschenken. Alles wat je vindt in onze shop kunnen wij voor je verwerken in een mooie geschenkdoos. Tevens bestaat de mogelijkheid om zelf premiums toe te voegen zodat wij een mooi voor jouw op maat gesneden pakket kunnen creëren. Nieuw! Jouw logo of tekst op een pak koffie of verpak jouw geschenk met onze nieuwste aanwinst namelijk whisky koffiebonen!

Kerstgeschenken voor onder de boom

Onze kerstgeschenken worden van A tot Z handmatig en met grote zorg voor jou gemaakt en gratis verpakt. Zodat jij jouw koffiebelevenis zonder zorgen kan beleven. En helemaal handig is dat je het kan laten bezorgen op ieder gewenst adres in Nederland en België. Tot aan de boom, nou ja deur afgeleverd. Kijk eens rustig rond in onze shop en ontdek de mogelijkheden.

Koffiezz koffie- Koffie waar je naar uitkijkt!!

  • Meld je aan voor de Koffiezz nieuwsbrief! en ontvang het laatste nieuws en heerlijke koffierecepten

Vol ons op

Facebook
Twitter
Pinterest

 

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.