kerstpakket koffie

Koffie cadeaupakket leuk om te geven met kerst

Koffie cadeaupakket leuk om te geven met kerst

Ja, we weten het, we staan letterlijk op de drempel van de herfst. We hebben een wisselvallige zomer achter de rug maar desalniettemin liggen zomerse temperaturen nog helder in het geheugen. Maar jij als ondernemer bent het gewend om vooruit te kijken. Naar de kerstperiode zelfs al. Heb je wel eens overwogen een koffie cadeaupakket samen te stellen om te overhandigen aan je werknemers? Wij raden het uiteraard van harte aan!

kerstpakket 2022 Relatiegeschenk waar je even van bijkomt

kerstpakket 2022 relatiegeschenk waar je even van bijkomt want na de corona jaren kunnen we weer volop door met ons leven en hebben we de vakanties en leuke dingen doen even lekker ingehaald. Maar let op.. gun jezelf, relaties, vrienden en familie een moment van rust en als je toch aan het bedenken bent wat je dit jaar eens gaat geven, sta dan eens stil bij een koffie geschenk of thee pakket.

Welk relatiegeschenk past er goed bij kerst 2022

Eigenlijk kun je al onze pakketten in onze shop als een kerstcadeau beschouwen maar speciaal voor dit jaar is er een kerstpakket samengesteld waar je even rustig met je familie en vrienden bij kunt gaan relaxen en van jouw koffiemoment een speciaal moment van kan maken.

Koffie cadeaupakket is verrassend

In de meer donkere dagen van het jaar is een kop koffie nog meer welkom en gewenst dan normaal. Een koffie cadeaupakket met kerst is daarom zeker een schot in de roos. Als de sneeuwvlokken naar de straat dwarrelen en het ’s ochtends lang donker blijft glijdt de heerlijk bitterzoete warmte nog fijner naar binnen. We drinken koffie dagelijks maar om koffie of aanverwante items als bonen, likeur, kopjes, mokken en ander servies cadeau te doen ligt minder voor de hand. Met een koffie cadeaupakket kom je als werkgever dus verrassend uit de hoek, en laten we eerlijk zijn: als ondernemer ben je toch graag origineel?

Koffie cadeaupakket met volop luxe

Een koffie cadeaupakket laat zich makkelijk samenstellen. Je kan het zo compact of zo luxueus maken als je zelf wilt. Uiteraard bevat het pakket koffie (naar keuze) maar je kan bijvoorbeeld kiezen voor aanvulling met een flesje kandij suiker en luxe rvs cacao strooier. Met een DeLuxe pakket ben je heel compleet. Koffie, lekkernijen, bijpassende servetten, een fraaie etagère en een boekje met koffieweetjes: als kerstpakket hoef je met zo’n koffie cadeaupakket nergens meer naar om te kijken. Laat het niet te lang op je bureau liggen, regel dat mooie kerstpakket voor je personeel op tijd (en laat Koffiezz je er gerust bij helpen!).

Koffie waar je naar uit kijkt – ook als kerstpakket!
Bekijk ook de nieuwe relatiepakketten die Koffiezz recent heeft samengesteld!

  • Meld je aan voor de Koffiezz nieuwsbrief! en ontvang het laatste nieuws en heerlijke koffierecepten

VOLG ONS OP


 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.