Koffie met smaak speciaal voor jou met liefde bezorgd

Koffie met smaak! Met liefde bezorgd recht uit het hart

Koffie met smaak met liefde bezorgd ! Weet of ken jij iemand die in deze bijzondere tijd wel een opkikkertje kan gebruiken? Laat het koffiezz weten en wij geven een aantal pakjes koffie cadeau. De hele dag horen en zien we de nare corona berichten en zijn de medewerkers in de vitale dienstverlening keihard bezig om ons zo goed als mogelijk te helpen.

Tag/deel/like

Laat zoveel mogelijk social media fans dit bericht lezen en laat jouw liefde of waardering achter voor onze zorgverleners! Steek ze een hart onder de riem en wij gaan er een aantal blij maken met een lekker kopje koffie waarna ze weer enigszins fit verder kunnen.

Of geef zelf een blijk van waardering

Je kunt bij ons in de koffieshop terecht voor een leuk presentje om jouw kennis/vriend of familielid te verrassen. Cadeaus met lekkernijen of koffie items daar knapt iedereen toch van op? Je kunt zelf je cadeau samenstellen, een kant en klaar geschenk uitzoeken of geef een speciale melange met koffiebonen gebrand met echte drank!

Cadeaus, Geschenken, Verjaardag, relatie

Onze geschenken worden van A tot Z handmatig en met grote zorg voor jou gemaakt en gratis verpakt zodat jij jouw koffiebelevenis zonder zorgen kan ervaren. En helemaal handig is dat je het kan laten bezorgen op ieder gewenst adres in Nederland en België. Tot aan de drempel afgeleverd. Gratis cadeaukaartje en gratis verpakt hoort bij onze service!

Koffie waar je naar uitkijkt! zeker voor onze zorgverleners. (aktie loopt t/m 05 april 2020)

Auteur: Rob Dragt

  • Meld je aan voor de Koffiezz nieuwsbrief! en ontvang het laatste nieuws en heerlijke koffierecepten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.