koffie sinterklaas pakket

Koffie Sinterklaas pakket

Een koffie Sinterklaas pakket gaan we dit jaar geven. Nu speciaal voor de Goedheiligman samengesteld, een uniek koffie pakket met de lekkerste koffiebonen. Laat het lootjes trekken maar weer beginnen, dit jaar hoeft je niet lang meer na te denken. Bestel hier het pakket en laat dit leuke cadeau op een door jouw gewenst adres afleveren, vergezeld met een persoonlijke boodschap.

Koffie sinterklaaspakket is onderdeel van vele geschenken

Naast het sint pakket kun je ook verse koffie bestellen en tal van andere cadeaus. Je staat er niet bij stil maar koffie cadeau geven is origineel. Vele drinken koffie en geef er eens een leuk item bij om je koffiemoment compleet te maken. Koffiegeschenken is altijd geslaagd, natuurlijk wordt het op z`n mooist verpakt en kun je op een door jouw gewenst adres laten afleveren.

De mogelijkheden met koffie zijn eindeloos

Naast dit koffie sinterklaas pakket heeft Koffiezz ook vele cadeaus in de webshop, en wat dacht je van heerlijk vers gebrande koffiebonen? deze worden snel op een door jouw gewenst adres binnen drie dagen thuis bezorgt. Natuurlijk is het een leuk idee om voor jouw relaties of feestelijkheden dit recept en koffie te verwerken in een leuk koffie geschenkpakket.

Naast het dit koffie sinterklaas pakket hebben wij ook een speciale sinterklaas koffie ontworpen: Sinterklaaskoffie! Kijk snel eens naar deze bijzondere koffie.

Natuurlijk even een gedichtje erbij en dit leuke en unieke sinterklaas pakket wordt zo kant en klaar bij je thuis bezorgd.

images (27)

Vele cadeaus vind je bij ons in de koffiezzshop, ideaal voor kerstgeschenken en relatiegeschenken.

Koffiezz waar je naar uit kijkt! ook voor een uniek sinterklaasfeest.

Koffie waar je naar uit kijkt – Ook voor een leuke Koffie Sinterklaas pakket

  • Meld je aan voor de Koffiezz nieuwsbrief! en ontvang het laatste nieuws en heerlijke koffierecepten

VOLG ONS OP


 

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.