koffie To Go

Koffie To Go met kwaliteit de file in

Koffie To Go met kwaliteit de file in. Je staat bijna dagelijks vroeger op om op tijd bij je werkgever aan te komen. Voorzichtig schuif je even de gordijnen opzij, om te zien welk weerbeeld het vandaag is. Wellicht is het droog en rustig en gaat de file meevallen. Wist je dat op zondag 29 mei in 1955 de eerste file in Nederland stond? Veel Duitse toeristen trokken naar de bollenvelden en zo ging het mis bij knooppunt oudenrijn. Sindsdien nam het aantal auto’s met 1500% toe! Het aantal verkoop punten waar je koffie kunt halen is enorm. Iedere tankstation voorziet je al dan niet vers van de broodnodige cafeïne.

Koffie To Go rustig genieten van kwaliteit

Bij de ontwikkeling van Koffiezz koffie stelden wij de vraag wat echte koffiegenieters verwachten van hun `bakkie`. Drink je je koffie onnadenkend of wil je een kopje kwaliteit? De koffie die wij hebben samengesteld houd je iedere dag scherp op de weg. Geen bittere hap of een nasmaak die je op de terugweg nog proeft! zeker niet: Wil je proeven wat  koffieliefhebbers selecteerden? Een fluweelzachte sensatie gekoppeld aan een vleugje zoet, met bloemige en fruitige tonen. Karamel, de typische geur van geroosterd brood en tonen van chocolade. Onze tip: perfect om zo te drinken maar ook een goede match voor melkspecialiteiten. Bestel anders eens een proefpakket zodat je zeker weet welke smaak bij jou past.

Koffie To Go met een glimlach je auto in

Ga je een dagje uit met je gezin dan is het natuurlijk prettig dat pappa en mamma onderweg eventjes kunnen bijkomen van die drukke kinderen achterin de auto. Hiervoor kun je op de site het pakket On the go bestellen: stroopwafels voor ieder gezinslid en een handige onbreekbare thermoskan om het zwarte goud mee te vervoeren. Echter, sta jij regelmatig in de file of wil je gewoon lekkere koffie op jouw werkplek drinken dan kun je gerust eens naar die handige thermosbeker kijken. Deze past in iedere drinkhouder in de auto en houdt jouw koffie met gemak de hele reis warm.

geschenken waar je niet omheen kunt

Wel eens over nagedacht: koffie als cadeau geven? Het meest gedronken drankje thuis, kantoor, horeca, noem maar op. Wij noemen het een nuchter idee. Geef eens koffie weg maar natuurlijk wel met (h)eerlijke koffie. Natuurlijk worden onze pakketten optimaal verzorgt en denk eens aan de mogelijkheid om jouw (bedrijf) naam op het koffielabel te plaatsen! Of je eigen bedrijfslogo op je eigen koffiekopje of koffiezak. Originele koffiegeschenken in een klik geregeld! Ga snel naar onze site !

Koffie waar je naar uit kijkt ! Ook voor onderweg.

  • Meld je aan voor de Koffiezz nieuwsbrief! en ontvang het laatste nieuws en heerlijke koffierecepten

 

 

 

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.