Koffiebonen kopen voor ultieme smaaksensatie

Koffiebonen kopen voor ultieme smaaksensatie

Koffiebonen kopen voor ultieme smaaksensatie

Koffiebonen kopen voor een ultieme smaaksensatie. Of je nu een ervaren koffiedrinker bent of pas net je eerste stappen zet op het gebied van verdieping van je voorkeuren, koffiebonen kopen is altijd een goed idee. Het geeft een pure toevoeging aan de smaakbeleving van jouw eerste bakkie van de dag of het fijne kopje dat je om vier uur inschenkt. De eerdergenoemde ervaren koffiedrinker kiest waarschijnlijk al snel voor een krachtige smaak  , heerlijk pittig, toasted met een subtiele chocolade nuance. Maar wie liever wat laagdrempeliger instapt kiest voor een fluweelzachte sensatie, een vleugje zoet dat je meteen opmerkt, met bloemige en fruitige tonen.

Koffiebonen kopen met Rainforest Alliance

Koffiebonen kopen doe je graag met de zekerheid dat je daarmee zo’n beperkt mogelijke “footprint” achterlaat in de aarde. De Rainforest Alliance   bevordert en waarborgt verbetering in de landbouw en bosbouw. Koffiezz hecht ook waarde aan het afnemen van koffiebonen van gecertificeerde plantages. De kwaliteit is top en de bescherming van de natuur en het verbeteren van de leef- en werkomstandigheden van lokale boeren is waar wij veel waarde aan hechten. Ergens de schouders over ophalen is makkelijk, maar voor het welzijn van de wereld moet je een stap extra zetten, toch?

Koffiebonen kopen: Arabica

Arabica is slechts één van de vier bonensoorten die geschikt is voor consumptie, terwijl de koffieplant wel 30 soorten voortbrengt. Samen met Robusta zijn de Arabica bonen de meest populaire. Wij kiezen voor het bredere smaakspectrum van deze laatste bonen met onze 100% blend. Je mag Arabica bonen best vergelijken met goede wijn, de omstandigheden waarin ze groeien zijn allemaal vertegenwoordigd in de uiteindelijke smaak in jouw kopje. Dus, ga je koffiebonen kopen, kies op ons advies dan zeker voor Arabica bonen. Wil je trouwens eerst een keer proberen, bestel dan een proefsachet om je voorkeur te ontdekken!

Koffie waar je naar uit kijkt – met lekkere koffiebonen!

  • Meld je aan voor de Koffiezz nieuwsbrief! en ontvang het laatste nieuws en heerlijke koffierecepten

VOLG ONS OP


 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.