koffie en cadeaus

Koffiebonen kopen helpt je de vermoeiende zomertijd doorstaan

Koffiebonen kopen helpt je de vermoeiende zomertijd doorstaan

Het is misschien wel de minst favoriete periode van het jaar: de introductie van zomertijd. Als specialist in heerlijke koffie hebben wij de ultieme tip: kom gauw online wat koffiebonen kopen om je te wapenen tegen de eerste zware dagen van de nieuwe zomertijd. Er gaat niets boven een volle lading cafeïne om de overgang gladjes te laten verlopen. Geen mens weet nog echt waarvoor het goed is, die zomertijd, maar elk jaar weer doorstaan we de nadelen ervan. Maar goed, er zijn ook voordelen. Meer licht in de avonduren bijvoorbeeld. Met een kopje koffie houd je het prima vol.

Koffiebonen kopen helpt tegen…

Onderzoek naar de gevolgen van zomertijd wijzen niet de meest vrolijke situaties aan. Koffiezz is meer fan van koffietijd. Koffiebonen kopen is dus een goed idee. Het voorkomt dat je slachtoffer wordt van de volgende ongelukkige omstandigheden die nauw gelinkt zijn aan de eerste dagen na het vooruit zetten van de klok:

  • Meer ongelukken op de weg
  • Meer gezondheidsproblemen
  • Meer ongelukken op de werkplek
  • Minder productiviteit achter je bureau
  • Slaapproblemen

Onderzoek wijst uit dat zomertijd ooit mede is bedacht om de economie te stimuleren. Mensen geven na werktijd sneller geld uit als het langer licht is. Koffiebonen kopen kan bij Koffiezz heel makkelijk online, dus daarvoor hebben we geen daglicht meer nodig. Wij zijn 24 uur per dag geopend.

Koffiebonen kopen, welke smaak kies je?

Koffie is om meerdere redenen erg goed voor je. Sterker nog, Koffiezz heeft in de blog “10 redenen waarom koffiebonen bestellen je geweldig laat voelen” alles overzichtelijk voor je op een rijtje gezet. Ons assortiment voorziet in diverse soorten koffiebonen, zodat je een keuze kan maken voor een smaak die bij je past. Als je straks in je keuken staat, om 7.00 uur in de ochtend terwijl je lichaam schreeuwt dat het pas 6.00 uur is, denk dan aan ons. Koffiebonen kopen is in een paar stappen geregeld.

  • Meld je aan voor de Koffiezz nieuwsbrief! en ontvang het laatste nieuws en heerlijke koffierecepten

Koffie waar je naar uit kijkt – koffiebonen kopen, bezoek hier onze webshop!

VOLG ONS OP:


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.