koffiebonen voor kenners

koffiebonen voor kenners

koffiebonen voor kenners  zorgt voor een nieuwe liefde in jouw leven. Alles wat je nodig hebt om de dag door te komen, handig en snel online besteld. Wij van Koffiezz willen iedereen in Nederland laten genieten van  heerlijke koffie. Opvallend genoeg ontstaan er ook veel nieuwe liefdes tijden het malen van de koffiebonen, althans als de werkgever goede koffie en machine ter beschikking heeft gesteld. Uit onderzoek blijkt dat het meest besproken item in de koffiecorner over het werk en over collega`s gaat. Een goede tweede plaats is het laatste nieuws, weer en dan volgt de privé situatie.

De mogelijkheden met koffie zijn eindeloos

Naast koffiebonen heeft Koffiezz nog veel meer in de webshop. Bijzondere cadeaus, deze worden snel op een door jouw gewenst adres binnen drie dagen thuis bezorgt. Natuurlijk is het een leuk idee om voor  relaties, verjaardagen of feestelijkheden koffie te verwerken in een leuk koffie geschenkpakket. De laatste trend is koffie met alcohol! Deze boontjes worden op een speciale manier behandelt en geven een unieke smaaksensatie.

Koffie en liefde

Regelmatig gaan de heren en dames een kopje koffie tappen als ze zien dat een leuke collega ook naar de corner gaat. Vele nieuwe liefdes zijn ontstaan bij een bakkie koffie. Gemiddeld brengen medewerkers 15 minuten per dag door bij de koffiecorner om even bij te komen en de laatste updates met collega`s te bespreken. Wij van koffiezz zijn er van overtuigd dat goede koffie zorgt voor betere relatie`s en blije medewerkers. Sterker nog, wij zijn er van overtuigd dat de lekkerste koffie zorgt voor betere bedrijfsresultaten!

Natuurlijk hebben wij voor jou of jouw bedrijf dé koffie oplossing:

 

koffiezz-koffiebonen-crema-linkskoffiezz-koffiebonen-roast-links

Koffiezz Crema en Koffiezz Roast: Heerlijke koffie, vers gebrand snel in huis of kantoor!
En niet geheel onbelangrijk: onze koffie is Rainforrest gecertificeerd. Hierbij wordt rekening gehouden met mens en natuur. Koffiezz levert ook voor jouw bedrijf, neem hiervoor contact met ons op.

Koffie&liefde!

Speciaal voor de liefdes paren die elkaar ontmoet hebben bij de koffiecorner heeft Koffiezz een leuk recept ontwikkeld:

Liefdes koffie:

Mocaccino - Recetas de Cocina Italianas   Natuurlijk voor samen ná het werk!

Koffie waar je naar uit kijkt – Ook voor de leukste geschenken en recepten!

  • Meld je aan voor de Koffiezz nieuwsbrief! en ontvang het laatste nieuws en heerlijke koffierecepten

VOLG ONS OP


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.