Koffiemokken en koffiekopjes en vele andere items

Koffiemokken en koffiekopjes en vele andere items

Koffiemokken en koffiekopjes en vele andere items

Koffie drinken is al heel lang niet meer die simpele bezigheid die je even tussendoor deed. Zelfs de tijd dat je moeder vroeger om precies tien uur ging zitten met een paar simpele koffiemokken is voorbij. Het is meer dan ooit een momentje om even bij stil te staan. Ook de horeca heeft dat ontdekt en schenkt het zwarte goud niet meer in simpele koffiekopjes. Nee, steeds meer ondernemers maken er een feest van elegantie en presentatie van. Waarom zou je thuis ook niet “op stand” koffie drinken? Uit schitterende koffiemokken en chique koffiekopjes . Maar daar houdt het niet op wat Koffiezz betreft!

Koffiemokken alleen zijn niet genoeg

Goed, met een paar mooie koffiemokken drink je al een stuk fijner koffie. Maar als je vriendin langskomt of die goede vriend wil bijkletsen, dan wil je natuurlijk ook iets lekkers naast de koffie presenteren. Nou snappen wij ook wel dat je heel makkelijk een zak stroopwafels opentrekt en compleet in de verpakking op tafel kan gooien, maar verhoogt dat de sfeer wel echt? Waarom serveer je het geheel niet samen met de mokken of kopjes op een mooi dienblad ? De koeken leg je netjes neer op een etagère met een uniek design  of juist een heel strakke rvs variant . Jouw gasten kijken hun ogen uit dankzij jouw uitzonderlijk verzorgde gastvrijheid.

Koffiemokken vullen met heerlijke koffie

Dus hup, vul die koffiemokken met heerlijke koffie en denk aan je presentatie. Wie weet inspireert het je gasten wel om zelf koffie als geschenk  weg te gaan geven. Krijg je straks voor je verjaardag een mooi koffiecadeau en dat is nooit vervelend. Stel dat het koffiemoment bij jou thuis een regelmatig terugkerend evenement(je) is, zorg dan dat je weet hoe te variëren.

Koffie waar je naar uit kijkt – zeker met een chique presentatie!

  • Meld je aan voor de Koffiezz nieuwsbrief! en ontvang het laatste nieuws en heerlijke koffierecepten

VOLG ONS OP:


 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.