Truffels

Koffierecepten koken en bakken met je boontje

Koffierecepten koken en bakken met je boontje. De mogelijkheden met koffie zijn eindeloos. Natuurlijk denk je bij koffie aan gezelligheid, lekker even de tijd nemen voor jezelf of samen met je familie vrienden en collega’s. Wist je dat bij de koffiecorner op kantoor belangrijke afspraken gemaakt worden? Gaat die leuke collega koffie halen? Grijp die kans en snel jezelf naar het koffieapparaat! Zelfs onze premier heeft een lekker bakkie in zijn torentje klaar staan om diverse wetsvoorstellen bij te bespreken.

Koffierecepten waar je niet snel aan denkt

Naast het alom bekende Irish coffee recept zijn er in de bars over de gehele wereld vele cocktails met koffie verkrijgbaar. Niet alleen lekker maar het houdt je, mits je de alcohol beperkt, ook nog eens op de been. Een shotje cafeïne is altijd welkom wanneer je een lange avond tegemoet gaat! Wellicht zijn er honderden recepten verkrijgbaar. Koffiezz heeft er een aantal voor je op een rijtje gezet. Bestaande, maar ook zelf ontwikkelde koffiespecialiteiten. Naast dat je koffie in drankjes tegenkomt kun je er ook verbazingwekkend lekker mee bakken en koken. Wat dacht je van hamburgers bereid met het vloeibare goud? Maar… Als jij dit leest en je denkt dat je een heerlijk koffierecept in huis hebt deel het met ons en wij plaatsen het graag tussen onze recepten!

Koken en bakken met je boontje

Naast heerlijke recepten heeft Koffiezz ook vele cadeaus in de webshop. En wat dacht je van heerlijk vers gebrande koffiebonen? Als je onze recepten uitprobeert valt er natuurlijk niet over te twisten dat je goede kwaliteit koffiebonen gebruikt.  Deze worden snel op een door jouw gewenst adres binnen drie dagen thuis bezorgt.

Relatiegeschenken koffie

Zie je dat je werknemers het naar hun zin hebben bij het koffieapparaat, denk er dan eens over om een leuk relatiegeschenk met koffie te geven dit jaar! Vele beginnen en eindigen hun dag met koffie en je hebt net gelezen dat je er lekkere recepten mee kunt maken, dus kijk onder het genot van een bakkie eens rustig rond op onze site en laat je inspireren. Wij helpen jou graag om dit jaar origineel uit de hoek te komen.

Koffie waar je naar uitkijkt! Ook voor recepten

  • Meld je aan voor de Koffiezz nieuwsbrief! en ontvang het laatste nieuws en heerlijke koffierecepten

 

 

 

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.