moederdag cadeau met vele lekkernijen en koffie

moederdag cadeau met vele lekkernijen en koffie

Moederdag cadeau met vele lekkernijen en koffie is een zéér goed idee want jouw moeder verdient het om eens lekker in het zonnetje gezet te worden. Wist je trouwens dat Moederdag in Nederland altijd op de tweede zondag in mei gevierd wordt? Nog een leuk nieuws weetje is dat we het ongeveer sinds 1925 vieren en dat het een traditie is die uit America is overgewaaid.

Geen bloemen maar koffie!!

Leuk dat jij dit verhaaltje leest en dat komt goed uit want het leidt jou naar een SITE waar je eens wat anders voor jouw moeder,  schoonmoeder of gewoon een moeder die het verdient eens lekker mee kunt verrassen. Traditioneel wordt er een bosje bloemen of parfum gekocht en dat is natuurlijk een mooi idee. Maar… ik zeg: Geef eens wat anders geef koffie cadeau.

Moederdag cadeau idee

Waarom koffie? Veel moeders beginnen de dag met een lekker kopje koffie . Vaak is dit even een rustmomentje in het drukke bestaan. Ook tussendoor of op het werk wordt er bij een `bakkie`even rust gehouden en even bijgekletst. En wat dacht je ervan om samen met haar even dat rustmomentje te pakken en eens goed na te denken hoeveel deze lieve vrouw voor jou betekent.

Cadeaus waar iedereen blij van wordt

Onze geschenken worden van A tot Z handmatig en met grote zorg voor moeder gemaakt en gratis verpakt. Wij zorgen ervoor dat zij haar koffiebelevenis zonder zorgen kan ervaren. En helemaal handig is dat je het kan laten bezorgen op ieder gewenst adres in Nederland en België. Tot aan de voordeur afgeleverd. Wie je ook wilt verrassen: Koffiezz regelt het voor jou.

Handig en snel bestellen? klik HIER of bij onze partner BOL.com

Koffie waar je naar uitkijkt! Ook voor moederdag cadeaus

Auteur: Rob Dragt

 • Meld je aan voor de Koffiezz nieuwsbrief! en ontvang het laatste nieuws en heerlijke koffierecepten

 

 

Comment

 1. Yasemin says:

  Goedemiddag,

  Mijn naam is Yasemin Donmez ik heb een instagram account met meer dan 21.700 volgers, zou u het leuk vinden met een samenwerking? Moederdag komt eraan zou ik een mooie cadeau mogen ontvangen en dat ik het dan op mijn instagram account kan promoten / reclame maken voor u? Uiteraard is het niet alleen voor moederdag ik kan het ook vermelden met speciale dagen dat zo cadeau leuk is te bestellen.

  Mijn instagram is: yasemin55

  Met vriendelijke groet,

  Yasemin Donmez

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.