koffie en cadeaus

Op de koffie met een persoonlijk tintje

Op de koffie met een persoonlijk tintje

De dag kan niet beginnen zonder een heerlijk kopje zwarte koffie. Daarvan zijn wij natuurlijk overtuigd. We krijgen er geen genoeg van om de schoonheid van dit populaire drankje te promoten. Koffiezz excelleert ook in bescheidenheid; het gaat ons om het leveren van een mooi product en een goede smaakervaring! Onze naam hoeft niet op de verpakking te verstaan, zolang de inhoud maar een reclamebord is voor kwaliteit. Dat bracht ons op een idee: waarom zet jij niet gewoon jouw EIGEN naam op het etiket? Zo ontstond ons Op de koffie! concept.

Jouw naam… op de koffie!

Koffiezz merkt heel goed dat mensen graag koffie en aanverwante items cadeau doen. Aan familie, een vriend of aan een collega op werk. Het idee van Op de koffie! maakt het mogelijk de koffie te personaliseren met jouw eigen naam .Is dat niet de ideale manier om eens een keer heel origineel voor de dag te komen? Koffiezz heeft een module ontwikkeld waarbij je tijdens het afrekenen van een pak koffie 2 x 14 karakters kan toevoegen die wij dan voor je op jouw unieke pak koffie drukken. Ook interessant als relatiegeschenk van je bedrijf. Een aantrekkelijk en persoonlijk item waarvan de inhoud overigens gegarandeerd verfijnd en zacht smaakt. Uiteindelijk gaat het toch om dat heerlijke kopje zwarte koffie.

Op de koffie met een persoonlijk tintje met een cadeaupakket

Natuurlijk draait alles om de inhoud van dat fraaie pak koffiebonen mét jouw naam erop, maar Koffiezz zet altijd een stap extra om iets moois te maken. We hebben meerdere opties samengesteld om van een persoonlijk pakket ook een rijk pakket te maken. Dus, wil je het niet alleen houden op de koffiebonen, neem dan één van onze varianten zoals een pakket met etagère . of een DeLuxe pakket met lekkernijen.

  • Meld je aan voor de Koffiezz nieuwsbrief! en ontvang het laatste nieuws en heerlijke koffierecepten

Koffie waar je naar uit kijkt – met een persoonlijk tintje!

Voor de laatste koffie nieuws en weetjes:

VOLG ONS OP:


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.