Private label : jouw koffie

(H)eerlijke koffie met uw eigen merk

Op zoek naar een leuke toevoeging voor jouw bedrijf?

Personaliseer jouw koffie
Bij Koffiezz bestaat de mogelijkheid om voor een speciale gelegenheid of voor jouw bedrijf/relaties een eigen etiket te laten ontwikkelen. Wij kunnen je een offerte doen van ontwerp tot complete aflevering van jouw eigen koffie.

Eigen logo op de koffie is ook mogelijk of het toevoegen van eigen items in een cadeaupakket.

De verpakkingen leveren wij in 500 gram verpakking met speciaal geselecteerde melange. De koffiebonen zijn ook leverbaar in een gemalen versie.

Natuurlijk kun je je eigen koffielabel ook combineren met onze geschenken.

Neem contact met ons voor een offerte op maat.

Private label, personaliseer jouw koffie.

Koffiezz bied buiten zijn eigen assortiment aan cadeaupakketten/koffiepakketten en melanges ook iets heel anders aan, namelijk private label koffie! Met de private label koffie kan je simpel gezegd jouw eigen koffie personaliseren, zo ontvang je dan een eigen koffie verpakking met private label koffiebonen.

Personaliseer jouw koffie

Bij Koffiezz bestaat dus de mogelijkheid om voor een speciale gelegenheid of voor jouw bedrijf/relaties een eigen koffie etiket te laten ontwikkelen. Je kunt zelfs je eigen logo op de koffie laten maken en je kan ook eigen items laten toevoegen in een van onze cadeaupakketten. De koffie verpakkingen worden geleverd in verpakkingen van 500 gram met een speciaal geselecteerde melange! De koffiebonen zijn vaak ook leverbaar in de gemalen versie.

Over onze Koffiezz Melanges

Koffiezz heeft verschillende soorten melanges. Heerlijke blend van 100% arabica bonen uit de beste koffiegebieden! Onze koffie is voorzien van het Rainforest Alliance certificaat en er wordt rekening gehouden met mens, natuur en duurzame productie. Koffiezz bied 100% tevredenheidsgarantie en alle 250 gram verpakkingen kunnen ook worden besteld in de gemalen koffie versie.

Cadeaupakketten, private label koffie

Natuurlijk kun je je eigen koffie label ook combineren met een van onze leuke geschenken.

Koffiezz bied voor iedereen een uniek concept aan in Nederland, namelijk geschenken met de lekkerste koffies, keuze uit bonen of gemalen koffie. Bij deze cadeaupakketten zit een persoonlijk cadeaukaartje inbegrepen en het pakket kan worden afgeleverd op ieder gewenst adres. De pakketten worden gratis voor je ingepakt en er is dus ook de mogelijkheid voor een eigen logo en custom made relatiegeschenken.

Private label, jouw koffie bestellen

Ben je geïnteresseerd en wil je weten hoeveel zo’n private label koffie nu kost? Wij van Koffiezz bieden je graag een offerte aan van ontwerp tot en met complete aflevering van jouw koffie. Neem hiervoor contact met ons op, voor een offerte op maat!

Meer lezen over koffie? Bekijk ook eens onze interessante blogs en recepten!

Rotterdamse koffiebonenAmsterdamse koffiebonen

Koffiezz verzorgt ook regionale producten voor bijvoorbeeld steden, met ieder zijn eigen bijzondere smaak.

Koffie waar je naar uit kijkt – ook voor private labels

Voor de laatste koffie nieuws en weetjes:

VOLG ONS OP: