Relatie en kerstgeschenken

Relatie en kerstgeschenken alle kerstpakketten gratis verzonden!!

Relatie en kerstgeschenken alle kerstpakketten gratis verzonden!! De feestmaand komt eraan en we gaan langzaam oriënteren wat we onze geliefden of relaties dit jaar cadeau gaan doen. Welkom op site van Koffiezz want naast speciaal samengestelde koffie melanges zijn zij ook gespecialiseerd in het maken van relatie en kerstgeschenken.

We drinken gemiddeld 3 kopjes per dag… geef het eens cadeau!

Je hebt er waarschijnlijk niet zo bij stilgestaan maar koffie komt altijd uit. Zeker als je het cadeau geeft en koffiecadeaus vindt je niet zo snel. Nou kijk maar eens snel op de site van Koffiezz waar je talloze geschenken met koffie kunt vinden en natuurlijk ook speciale melanges. Zelfs in vers gemalen versies.

De mogelijkheden met onze koffie zijn eindeloos!

Of je nou koffieboontjes met alcohol bereidt wilt of een lekkere barbecue rub met koffie of een gepersonaliseerd pak koffie: Het is allemaal mogelijk. Kijk eens snel op de SITE of vindt je het handig om je cadeaus bij onze partner BOL mee te bestellen? Vele mogelijkheden en als je vragen hebt: bel gerust of neem contact op via dit formulier.

Geschenken

Onze geschenken worden van A tot Z handmatig en met grote zorg voor jou gemaakt en gratis verpakt. Wij zorgen ervoor dat jij jouw koffiebelevenis zonder zorgen kan ervaren. En helemaal handig is dat je het kan laten bezorgen op ieder gewenst adres in Nederland en België. Tot aan de drempel afgeleverd. Wil je een relatie of collega verassen? Koffiezz regelt het voor jou.

Koffie waar je naar uitkijkt! Ook voor relatie en kerstgeschenken.

  • Meld je aan voor de Koffiezz nieuwsbrief! en ontvang het laatste nieuws en heerlijke koffierecepten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.