Relatiegeschenken voor een mooie afsluiting van het jaar

Relatiegeschenken voor een mooie afsluiting van het jaar

Relatiegeschenken voor een mooie afsluiting van het jaar. Want laten we wel wezen: De economie groeit. We werken er met z`n allen hard voor om dit mooie land welvarend en een mooie plek te laten zijn om te wonen en werken. Het einde van de crisis is gelukkig in zicht en we kunnen weer met een glimlach voorruit kijken. Om deze mooie tijden te vieren willen de werkgevers goed voor de dag komen met een fraai relatiegeschenk.

Relatiegeschenken waar je ook wat aan hebt!

Je herkent het wel: een week voor kerst wordt een pakketje in je handen geduwd en vol verwachting thuis aan de keukentafel uitgepakt. Blikje ragout, koekjes van een onbekend merk, soepstengels, chocolade van een vreemd merk. Nou ja, het is toch een aardig gebaar van de baas, hier mogen we natuurlijk niet over klagen. Als je de kasten in het voorjaar opruimt heb je dezelfde items weer in je handen en besluit je het maar weg te gooien. Nou werkgever heb je wel eens bij Koffiezz.nl rondgekeken? Koffie drinken we het hele jaar door maar heb je er wel eens bij stilgestaan om het cadeau te doen?

Relatiegeschenken die er toe doen

Een mooie traditie natuurlijk om je medewerkers te bedanken, echter wij geloven in gezellig samenzijn met familie en vrienden en wat is er nou leuker om met met z`n allen te genieten van heerlijke koffie en diverse lekkernijen. Ook op het werk wordt het koffiedrinken een feestje als je goede koffie schenkt. Wij zijn  van mening dat goede koffie ook betere prestaties met zich mee brengt.

Relatiegeschenken voor een mooie afsluiting van het jaar
Kerstpakket met homemadekoffielikeur
Kerst pakket Candle
Sfeervol koffie pakket
Koffie pakket Grande kerst
Koffie pakket Grande kerst

 

 

 

 

 

 mogelijkheden met koffie zijn eindeloos

Kijk bij Koffiezz eens rustig rond op de site en ontdek de vele mogelijkheden met koffie. Je vind er regionale koffie zoals Amsterdamse en Rotterdamse koffie en je kunt kiezen uit vele koffie geschenken. Ook kun je jouw eigen koffielabel met je eigen logo laten ontwerpen.

Koffie waar je naar uitkijkt! Ook voor jouw relatiegeschenken

  • Meld je aan voor de Koffiezz nieuwsbrief! en ontvang het laatste nieuws en heerlijke koffierecepten

VOLG ONS OP


 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.