thuiswerkpakket

Blijf thuis! Dit thuiswerkpakket is een aangename oppepper

Blijf thuis! Dit thuiswerkpakket is een aangename oppepper voor jou want we kunnen voorstellen dat het niet meevalt. Onder normale omstandigheden ga je regelmatig naar de koffiecorner en maak je een praatje met die aardige collega. Nu heb je waarschijnlijk een kantoor voor jezelf ingericht en mis je die koffiemomenten. Wij van Koffiezz hebben wel een goed bericht voor je! Je bent nu baas over je eigen koffieboon 😉 Je bepaalt nu lekker zelf welke koffie je in huis haalt en wij hebben er een waar je de hele dag naar uitkijkt!!

Thuiswerkers willen niet meer fulltime naar kantoor met deze koffie

Uit onderzoek blijkt dat na de corona crisis de meesten (deels) thuis blijven werken omdat het voor de meesten toch flexibeler en efficiënter ingedeeld kan worden. Een mooie bijeenkomst is dat er minder kilometers gemaakt worden en dit is weer gunstig voor het milieu! Hierover gesproken, onze koffie is Rainforest gecertificeerd en dus ook goed voor mens èn milieu. Bekijk maar eens deze heerlijke melanges.

Verras je relaties met koffie – thee en vele lekkernijen

Relaties moet je blijven onderhouden en een mooi geschenk gaat jou daar zeker bij helpen. Nu we het over geschenken hebben: We hebben voor iedere gelegenheid een leuk cadeau in onze SHOP! verjaardag-relatie-kerst of gewoon zomaar. Wij besteden van a-z aandacht aan jouw geschenk. Oh ja, je kunt er een tekst kaartje bij doen en mooi in laten pakken! Gratis verzending vanaf €30,00 en België standaard €6,99.

Thuiswerkpakket het nieuwe kerstgeschenk?

Kun je het al voorstellen dat de postbode met een heerlijk koffie cadeau voor de deur staat? Dat levert blije gezichten op! De meeste koffiepakketten kun je bestellen met een keuze aan diverse bonen. Oh ja, heb je (nog) geen bonenmachine? Op verzoek malen wij voor jou de koffiebonen! Dit thuiswerk pakket heeft alle ingrediënten om jouw koffiemoment tot een waar feest te maken.

Koffie waar je naar uitkijkt! Dé Trend: koffie cadeau geven

Auteur: Rob Dragt

  • Meld je aan voor de Koffiezz nieuwsbrief! en ontvang het laatste nieuws en heerlijke koffierecepten

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.