Koffiebonen online kopen - koffiezz

Top 10 koffieproducerende landen

Top 10 koffieproducerende landen

De tropische gordel die om de aarde loopt is bezaaid met koffieplantages. In meer dan 70 landen worden koffiebonen verbouwd of plukt men de vruchten van de wilde koffiebonen. Zoals je ziet komt ons dagelijks `bakkie`uit veel verschillende delen van de wereld.
Overtuig jezelf van een goede smaak, niet overal wordt koffie op een mensvriendelijke manier geproduceerd. De arbeid is intensief, niet altijd wordt er rekening gehouden met goede arbeidsomstandigheden.

Rainforest Alliance

Wij beloven jou dat onze koffie gecertificeerd is, er wordt rekening gehouden met mens en natuur! Onze koffie is vers gebrand en wordt binnen 3 dagen bij jou bezorgt, op ieder gewenst adres. Kijk eens in de nuchterste koffieshop van Nederland: Naast heerlijke koffie ook cadeaus en vele andere mogelijkheden met deze boontjes.

Koffiebonen vers bestellen

Koffiebonen kunt je het beste bewaren op een donkere droge en koele plek, in een goed sluitend blik, dan behouden ze zeker een maand hun optimale kwaliteit.
Voor gemalen koffie geldt het zelfde bewaaradvies. Die blijft op deze manier ongeveer twee weken in prima conditie. koffiebonen bestellen?  Lees deze blog waarin vele redenen staan om koffiebonen bij Koffiezz te bestellen en waarom je dat goed laat voelen.

Relatiegeschenken koffie

Onze relatiegeschenken koffie en koffiepakketten kunnen wij op maat maken, geleverd met de lekkerste koffie. Graag maken wij voor jou of jouw bedrijf met alle zorg kerst en/of relatiegeschenken. Alles wat je vindt in onze shop kunnen wij voor je verwerken in een mooie geschenkdoos. Tevens bestaat de mogelijkheid om zelf premiums toe te voegen zodat wij een mooi voor jouw op maat gesneden pakket kunnen creëren.

 

Top 10 koffieproducerende landen:

Koffiezz land Brazilie

1. Brazilie (30%)

Koffiezz land Colombia

2. Colombia (11,5%)

Koffiezz land Vietnam

3. Vietnam (10%)

Koffiezz land Indonesie

4. Indonesië (5,5%)

Koffiezz land Ivoorkust

7. Guatemala (4%)

Koffiezz land India

8. India (4%)

Koffiezz land Oeganda

9. Oeganda (3%)

Koffiezz land Ethiopie

Op nummer 10. Ethiopie (3%)

Koffie waar je naar uit kijkt – Ook voor de leukste geschenken en recepten!

  • Meld je aan voor de Koffiezz nieuwsbrief! en ontvang het laatste nieuws en heerlijke koffierecepten

VOLG ONS OP


 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.