Vaderdag cadeau met koffie

Vaderdag cadeaus met koffie

Vaderdag cadeaus met koffie geven is altijd oké! Er is gebleken dat wij in dit kikkerlandje gemiddeld wel zo`n 3 kopjes koffie per dag drinken en dat is best aardig wat. We drinken het om wakker te worden, heel veel onder werktijd en natuurlijk nog een bakkie na het eten. Uit onderzoek is gebleken dat koffie bij normaal gebruik zelfs op vele punten  een positief effect heeft op bv je hart, bloedsomloop en lever.

Vaderdag cadeaus met koffie die niet kan wachten om bereid te worden

Hij zal wel even fronsen bij het openen van onderstaand Vaderdag geschenk, want deze unieke combinatie heeft vader waarschijnlijk nog niet van gehoord. Bij Koffiezz hebben ze een unieke methode gevonden om de koffieboontjes te behandelen met echte rum-whisky of brandy. Wij stellen voor dat je deze melange drinkt op een rustig moment met de man die jou alles geleerd heeft. Geniet van jullie moment samen.

Vaderdag geschenk voor die stoere lieve man

Sokken, Aftershave en vroeger wellicht een stropdas, nou dat heb je vast allemaal wel eens gegeven. Dan nu… tijd voor even wat anders. Koffie met een bite of liever gezegd met veel smaak. Je proeft koffie met een duidelijke afdronk van whisky flavour. Hoe leuk is het om je dag hiermee te beginnen, of verras je gasten met deze specialiteit na een diner.

Alle cadeaus voor iedere gelegenheid op een rij gezet

Koffie voor vader geven of voor welke gelegenheid dan ook: Je vind in de koffiezzshop cadeaus die bij jouw passen. Alles wordt mooi verpakt en verzonden naar ieder gewenst adres in Nederland of België. Als je wilt, doen we er ook nog een persoonlijk tekst kaartje bij.

Verjaardagscadeau – Zomaar- Bedankt- Relatie

Welke gelegenheid je ook hebt als je koffie cadeau geeft ben je goed bezig. Buiten dat niemand daar snel aan denkt is het fijn om met iets aan te komen wat totaal niet verwacht wordt. Als je deze blog leest ben je eigenlijk al waar je zijn moet: Dé site voor goede koffie maar ook voor een leuk geschenk.

Nu denk je koffie als verjaardagscadeau? Bij koffiezz.nl ga je verbaasd opkijken wat ze allemaal doen met hun koffieboontjes! Van koffie rub voor de barbecue tot eigen te maken koffielikeur tot boontjes gebrand met echte drank. Oh ja deze zijn ook zeer verantwoord want ondanks dat je het proeft zit er geen alcohol meer in.

koffie geschenkpakket

Maak van iedere koffiemoment een feest!

Ga snel naar de site van koffiezz en probeer de koffie of geef één van de vele geschenken en laat deze op ieder gewenst adres bezorgen. Ook kun je het gratis laten inpakken en wordt er een tekst kaartje bij verwerkt. De mogelijkheden zijn enorm met de boontjes van deze site.

Koffie waar je naar uitkijkt! Ook voor Vaderdag cadeaus met koffie