Verse koffiebonen

Verse koffiebonen

Al jaren zijn wij liefhebbers van verse koffiebonen en hebben wij er een passie van gemaakt. Vele horeca gelegenheden en koffieaankopen hebben wij achter ons gelaten.  We hebben ontdekt dat de goedkope bonen vaak vet en gegruisd zijn en een nare bittere nasmaak hebben. Ook zie je tegenwoordig speciale brandingen van één soort boon met een zeer bijzondere smaak welke ruim € 25,- kost. Leuk en lekker voor een keer maar deze hebben zo een specifieke smaak dat ze na enkele weken vervelen en dit is toch een dure hobby.

Verse koffiebonen gecreëerd na bezoek branderij

Puur hobbymatig hebben wij bij een bijzonder goede branderij eens een rondleiding aangevraagd om ons te verdiepen in deze ingewikkelde materie. Van het een kwam het ander en hadden wij een vervolg afspraak gemaakt om een eigen melange te creëren. Na zeer veel proeven en ook maar eens mee naar huis nemen van een aantal soorten hadden wij zó een lekkere smaak ontwikkeld dat wij twee soorten hebben gekozen waar je werkelijk nooit genoeg van krijgt en je de hele dag naar uitkijkt!

Twee smaken verse koffiebonen: Crema & Roast , waarom?

Crema is  heerlijk om zo te drinken , fluweelzachte koffie, licht nootachtig en heerlijke chocolade nuances.

Roast is weer heerlijk pittig , toasted en ook wat chocolade nuances , deze smaakt heerlijk als espresso en melkspecialiteiten.

koffiezz-koffiebonen-roast-links koffiezz-koffiebonen-crema-links

 

Onze koffie is voorzien van het rainforest certificaat , er wordt rekening gehouden met mens en natuur en wordt duurzaam geproduceerd.
Mooie blend van 100% Arabica bonen uit de beste koffiegebieden van de wereld.

Het mooie van melangeren is dat je precies de juiste smaak samenstelt waar je naar op zoek bent.
Trots zijn we zeker op onze smaken en hebben besloten dat vanaf nu een ieder kan genieten van de lekkerste smaak voor een zachte prijs.

Onze koffie bestellen wij in kleine oplages bij de branderij zodat wij altijd verse bonen kunnen garanderen. Als je het de hele dag door drinkt waarom geef je het dan niet eens cadeau? Koffiezz heeft een aantal koffiegeschenken samengesteld. Deze cadeaus zijn binnen drie dagen op ieder gewenst adres bezorgt en je hebt ook nog eens de mogelijkheid er een eigen tekstberichtje bij te voegen.
Zoveel mensen drinken dagelijks koffie , wat is er leuker dan iemand voor zijn verjaardag een mooi koffie pakket te schenken.

Tevens wordt er gewerkt aan leuke thema pakketten voor diverse gelegenheden en wat dacht je als werkgever van relatiegeschenken? Maak je wensen kenbaar maken en wij maken er een mooi pakket van. Kijk ook eens rond in onze koffiezzshop voor vele leuke cadeaus.

Kortom, voor ons is er werk aan de koffiewinkel maar je zult ervaren dat wij dit met de grootst mogelijke zorg en passie zullen doen.

Koffie waar je naar uit kijkt – Ook voor advies en tips!

  • Meld je aan voor de Koffiezz nieuwsbrief!en ontvang het laatste nieuws en heerlijke koffierecepten

VOLG ONS OP


 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.