koffie geschenkpakket

Speciale koffiebonen met whisky

Speciale koffiebonen met whisky. Koffiebonen met smaak! Op een bijzondere manier hebben wij echte whisky en brandy gebruikt om onze toch al smaakvolle Roast bonen te voorzien van een extra bite! We hebben een unieke methode gevonden voor een ultieme smaakervaring en voorzien onze Roast bonen van een heerlijke Whisky of Brandy afdronk!

Koffie met een bite!

Onze volle Roast bonen nu met een delicate afdronk van whisky of brandy. Niet alleen voor de drank liefhebber: Deze speciale koffie zal bij velen in de smaak vallen door een zachte bijzondere afdronk. Bestel snel deze bijzondere nieuwe trend en laat je verwonderen door de mogelijkheden met koffie! Whisky en goede koffie zijn al jaren een trend en je verwacht niet dat dat deze combinatie voor een unieke smaaksensatie kan zorgen. Gaan de koffieliefhebbers hier hun neus voor ophalen? of zijn het de Schotten die verschrikt opkijken als ze hier van horen… Laten we gewoon de proef op de som nemen, gewoon proberen. Ons testpanel was uitermate verrast toen zij de smaak ervoeren en konden niet geloven dat dit zo goed kan samengaan. Nog niet overtuigd? bestel anders eerst even een proefzakje om deze smaak te beleven.

Onze volle Roast bonen nu met een delicate afdronk van whisky of brandy. Niet alleen voor de drank liefhebber: Deze speciale koffie zal bij velen in de smaak vallen door een zachte bijzondere afdronk. Bestel snel deze bijzondere nieuwe trend en laat je verwonderen door de mogelijkheden met koffie!

rumbonen

Speciale koffiebonen met whisky

`s Morgens opstaan met een `whisky`? of ben je de BOB en wil je van een lekker speciaal kopje genieten voordat je de weg opgaat? Laat iedereen versteld staan met deze nieuwe smaak belevenis.

Let op: whisky bonen zijn leverbaar, de brandy bonen binnenkort! Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf als eerste op de hoogte van het laatste koffienieuws. Verkrijgbaar in 150 gram verpakking of wil je liever eerst even proberen? bestel dan een proefpakje.

De mogelijkheden met koffie zijn eindeloos! kijk ook eens rustig met een `bakkie` in onze SHOP!