Verjaardagscadeau met koffie is altijd oké

Verjaardagscadeau met koffie geven is altijd oké! Er is gebleken dat wij in dit kikkerlandje gemiddeld wel zo`n 3 kopjes koffie per dag drinken en dat is best aardig wat. We drinken het om wakker te worden, heel veel onder werktijd en natuurlijk nog een bakkie na het eten. Uit onderzoek is gebleken dat koffie bij normaal gebruik zelfs op vele punten  een positief effect heeft op bv je hart, bloedsomloop en lever.

Koffie drinken heeft vele voordelen

Er zitten antioxidanten in die je lichaam hard nodig heeft en wat dacht je ervan dat koffiedrinken een prima sociaal middel is om eens gezellig met elkaar bij te praten. Er zijn zelfs onderzoeken gaande naar de werking van koffie in relatie met alzheimer. Een mooie tip is dat als je het gebruikte koffiedik mengt met een beetje olijfolie je dit goedje kan gebruiken als scrub. Wil je nog meer leuke koffie weetjes kijk dan maar eens HIER.

Verjaardagscadeau – Zomaar- Bedankt- Relatie

Welke gelegenheid je ook hebt als je koffie cadeau geeft ben je goed bezig. Buiten dat niemand daar snel aan denkt is het fijn om met iets aan te komen wat totaal niet verwacht wordt. Als je deze blog leest ben je eigenlijk al waar je zijn moet: Dé site voor goede koffie maar ook voor een leuk geschenk.

Nu denk je koffie als verjaardagscadeau? Bij koffiezz.nl ga je verbaasd opkijken wat ze allemaal doen met hun koffieboontjes! Van koffie rub voor de barbecue tot eigen te maken koffielikeur tot boontjes gebrand met echte drank. Oh ja deze zijn ook zeer verantwoord want ondanks dat je het proeft zit er geen alcohol meer in.

Maak van iedere koffiemoment een feest!

Ga snel naar de site van koffiezz en probeer de koffie of geef één van de vele geschenken en laat deze op ieder gewenst adres bezorgen. Ook kun je het gratis laten inpakken en wordt er een tekst kaartje bij verwerkt. De mogelijkheden zijn enorm met de boontjes van deze site.

Koffie waar je naar uitkijkt! Ook voor jouw verjaardagscadeau