Digitaal koffiemoment voor de juiste balans met je collega`s

Digitaal koffiemoment voor de juiste balans met je collega`s. Normaal zie je je collega`s bijna iedere dag maar door het vele thuiswerken is dit veel minder aan de orde. Als thuiswerker ben je flexibeler en kun je makkelijker je eigen tijd indelen en een mooi voordeel is dat je zelf bepaalt welke koffie in jouw mokje beland! En dat treft.. Als je hier KLIKT kom je op de koffiezz site waar je diverse koffiebonen van top kwaliteit kunt bestellen. Tip: maak met jouw collega`s een afspraak om eens niet te vergaderen maar hou gewoon eens een gezellig koffiemoment met elkaar en vertel hem/haar over jouw net bestelde koffiezz bonen en je zal zien dat dit de samenwerking op een positieve manier bevorderd.

Thuiswerkpakket het nieuwe kerstgeschenk?

Organiseer jij veel digitale bijeenkomsten? of ben jij werkgever en wil je jouw collega`s eens extra motiveren, denk eens aan een geschenk met koffie. Kun je het al voorstellen dat de postbode met een heerlijk koffie cadeau voor de deur staat? Dat levert blije gezichten op! De meeste koffiepakketten kun je bestellen met een keuze aan diverse bonen. Oh ja, heb je (nog) geen bonenmachine? Op verzoek malen wij voor jou de koffiebonen! Dit thuiswerk pakket heeft alle ingrediënten om jouw koffiemoment tot een waar feest te maken.

Koffiecadeaus en bijzondere melanges

Of je nou koffieboontjes met alcohol bereidt wilt of een lekkere barbecue rub met koffie of een gepersonaliseerd pak koffie: Het is allemaal mogelijk. Kijk eens snel op de SITE of vindt je het handig om je cadeaus bij onze partner BOL mee te bestellen? Vele mogelijkheden en als je vragen hebt: bel gerust of neem contact op via dit formulier. Jouw digitaal koffiemoment wordt een stukje aangenamer met koffie want dit heerlijk `goedje` helpt vele thuiswerkers de dag door.

Koffie waar je naar uitkijkt! Ook voor jouw digitale koffiemoment