Dutch Coffee, een koffiespecialiteit speciaal om snel warm te worden en heerlijk zacht door de advocaat. Krijg je gasten uit het buitenland dan maken ze gelijk kennis met oer Hollandse producten met de gezelligheid van koffietijd. Willem van Oranje en Piet Heyn zouden deze koffie de hele dag door hebben gedronken!

De mogelijkheden met koffie zijn eindeloos

Naast dit heerlijke Dutch Coffee recept heeft Koffiezz ook vele cadeaus in de webshop, en wat dacht je van heerlijk vers gebrande koffiebonen? Deze worden snel op een door jouw gewenst adres binnen drie dagen thuis bezorgt. Natuurlijk is het een leuk idee om voor jouw relaties of feestelijkheden dit recept en koffie te verwerken in een leuk koffie geschenkpakket.

Relatiegeschenken koffie

Onze relatiegeschenken koffie en koffiepakketten kunnen wij op maat maken, geleverd met de lekkerste koffie. Graag maken wij voor jou of jouw bedrijf met alle zorg kerst en/of relatiegeschenken. Alles wat je vindt in onze shop kunnen wij voor je verwerken in een mooie geschenkdoos. Wil jij jouw logo of bedrijfsnaam op onze koffie? Neem een lekker kopje Hollandse koffie en kijk eens rustig rond in de leukste koffieshop! Zelfs met het mooie Hollandse traditionele sinterklaas feest is er een speciaal cadeau voorhanden.

Ingrediënten voor deze Dutch Coffee voor twee personen:

schaaltje mini stroopwafels en wat hagelslag

Bereiding Dutch koffie:

Verwarm de koffie tegen de kook aan en voeg de jenever en stroop toe.

Voeg dit alles in een hittebestendig glas met oor

Klop de slagroom lobbig en voeg als laatst de advocaat erdoor

Doe de room voorzichtig met een bolle kant van een lepel op de koffie zodat het er bovenop blijf liggen

Decoreer met wat hagelslag en serveer er ministroopwafeltjes bij

Koffie waar je naar uitkijkt! ook voor bijzondere recepten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Welkom bij KoffieZZ

I.v.m. vakantie levert Koffiezz weer vanaf 24 april.