Espresso Martini het originele recept hier voor jou

Espresso koffie Martini

De Espresso koffie Martini is een after dinner cocktail met intensieve koffie smaak die absoluut niet mag ontbreken na een heerlijke maaltijd. Het is bovendien een leuke vervanging voor een reguliere koffie na de maaltijd.
Inmiddels is dit een populaire after dinner cocktail en een cocktail om mensen echt mee te verrassen.

De mogelijkheden met koffie zijn eindeloos

Naast dit heerlijke Espresso koffie Martini  recept heeft Koffiezz ook vele cadeaus in de webshop, en wat dacht je van heerlijk vers gebrande koffiebonen? deze worden snel op een door jouw gewenst adres binnen drie dagen thuis bezorgt.

Koffie als geschenk geven

Is eigenlijk geen slecht idee maar je staat er niet zo bij stil. De echte koffieliefhebber zal verrast opkijken bij het openen van zo`n geschenk. Bijna een kwart van de jongeren (16-24) drinkt dagelijks een kopje koffie en maar liefst bijna 90 % procent van Nederlanders boven de 60 jaar geniet van een vers gezet koffietje. Nu je toch op zoek bent naar een `eens een keer wat anders cadeautje` check dan HIER voor vele cadeau koffieliefhebber.

 

Relatiegeschenken koffie

Ook relatiegeschenken koffie thee en koffiepakketten maken wij op maat, geleverd met de lekkerste koffie. Graag maken wij voor jou of jouw bedrijf met alle zorg kerst en/of relatiegeschenken. Alles wat je vindt in onze shop kunnen wij voor je verwerken in een mooie geschenkdoos.

De mogelijkheden bij Koffiezz zijn eindeloos

Stuur deze blog eens door naar je familie, collega`s of vrienden en wijs hen erop dat cadeaus of andere leuke items niet moeilijk te vinden zijn. Of hou het lekker voor jezelf, je komt origineel uit de hoek als je aankomt met een zakje whisky koffiebonen  een barbecue koffierub of een homemade koffielikeur.

Ingrediënten Espresso koffie Martini:

  • 3 cl goede wodka
  • 1 cl koffielikeur
  • 1 cl suikersiroop
  • 1 kopje sterke espresso( koffiezz roast)
  • 3 koffiebonen ter garnering

Bereiding Espresso koffie Martini:

Koel een cocktailglas voor door het te vullen met gemalen ijs of met enkele ijsblokjes en water.
Giet met behulp van een maatbeker alle ingrediënten, met uitzondering van de espresso en de koffiebonen, stapsgewijs in de shaker.

Vul de shaker vervolgens met 6 stevige, droge ijsblokjes, gevolgd door het kopje espresso.

Sluit de shaker af.

Giet het ijs uit het gekoelde glas.

Shake stevig gedurende 10 seconden en giet de cocktail door een  cocktailzeef in het gekoelde glas.

Ter decoratie:
Leg zachtjes 3 koffiebonen in de schuimlaag van
de cocktail.

Koffie waar je naar uit kijkt – Ook voor de leukste geschenken en recepten!