Geschenk voor de koffieliefhebber is in aantocht en wordt in dit land zeker gewaardeerd! Scandinavische landen drinken nog wat meer koffie dan wij Nederlanders maar wij volgen ze op de voet.  We drinken het niet alleen `s ochtends maar eigenlijk de hele dag wel door. Jawel gemiddeld wel 4 kopjes per dag. Het maakt ons nuchter het houdt ons wakker en we genieten ervan. Maar goed het is wel prettig dat wanneer je vaak een kopje koffie haalt, je ook wel een fatsoenlijk `bakkie` neemt. Op deze site bestel je in een handomdraai een vers kopje koffie of het nu koffiebonen zijn of gemalen, het wordt super vers bij jou thuisbezorgd.

Koffie als geschenk geven en ook thee geschenken

Is eigenlijk geen slecht idee maar je staat er niet zo bij stil. De echte koffieliefhebber zal verrast opkijken bij het openen van zo`n geschenk. Bijna een kwart van de jongeren (16-24) drinkt dagelijks een kopje koffie en maar liefst bijna 90 % procent van Nederlanders boven de 60 jaar geniet van een vers gezet koffietje. Nu je toch op zoek bent naar een `eens een keer wat anders cadeautje` check dan HIER voor vele cadeau koffieliefhebber. Ben je een echte thee liefhebber? Ook daaraan hebben we gedacht! Check snel HIER.

koffer-kerst

Relatiegeschenken koffie

Ook relatiegeschenken koffie thee en koffiepakketten maken wij op maat, geleverd met de lekkerste koffie. Graag maken wij voor jou of jouw bedrijf met alle zorg kerst en/of relatiegeschenken. Alles wat je vindt in onze shop kunnen wij voor je verwerken in een mooie geschenkdoos.

Geschenk voor de koffieliefhebber is in aantocht

Stuur deze blog eens door naar je familie, collega`s of vrienden en wijs hen erop dat cadeaus of andere leuke items niet moeilijk te vinden zijn. Of hou het lekker voor jezelf, je komt origineel uit de hoek als je aankomt met een zakje whisky koffiebonen  een barbecue koffierub of een homemade koffielikeur.

Bestel handig en snel via de koffiezz site en jouw koffie cadeau is snel in aantocht! Binnen 3 dagen geleverd en op ieder gewenst adres bezorgt in NLD en België

Koffie waar je naar uitkijkt – Ook voor een geschenk koffieliefhebber.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Welkom bij KoffieZZ

I.v.m. vakantie levert Koffiezz weer vanaf 24 april.