Koffie geschenk en thee cadeau waar je warm van wordt

Koffie geschenk en thee cadeau

Koffie geschenk en thee cadeau vooral met de koude dagen kunnen we wel een pittig kopje koffie of een lekker heet bakkie thee gebruiken. Koffie en thee, wij Nederlanders lusten er wel pap van! Wist je dat de leukste verhalen en creatieve ideeën ontstaan bij de koffiecorner en natuurlijk wordt er volop bijgepraat aan de keukentafel thuis.

Koffie of thee als cadeau geven

Luister! Je hebt op deze blog geklikt omdat je waarschijnlijk op zoek bent naar een koffiegeschenk of thee cadeau of -ook leuk- een cadeau met koffie en thee samen. Kun je niet wachten om te kijken welke leuke geschenken er voorhanden is? klik dan snel HIER

De trend! Cadeaus met heerlijke koffie.

Ben jij op zoek naar een heerlijk koffiepakket cadeau? Dan ben je bij ons, Koffiezz, op het juiste adres. Koffiezz biedt verschillende koffie cadeau pakketten aan, we verkopen circa 30 koffiepakketten op het moment van schrijven. Door ons ruime assortiment aan koffie cadeaus zit er voor iedereen een leuk koffie cadeau pakket bij, bekijk ons assortiment en kies je favoriet!

Koffie cadeau

Koffie cadeau is een uniek concept in Nederland. Koffiezz biedt geschenken aan met de heerlijkste koffie en er is hierbij keuze uit koffiebonen en/of gemalen koffie. De koffie cadeau pakketten kunnen worden voorzien van een persoonlijk cadeau kaartje en worden gratis voor je ingepakt. De koffiepakketten kunnen worden afgeleverd op ieder gewenst adres in Nederland en België.

Assortiment koffiepakket cadeau

Koffiezz heeft circa 30 koffie cadeau pakketten in het assortiment, maar we zullen er een voor je uitlichten. Zo hebben we het cadeau Bijzonder cadeau met koffie – whisky – BBQ koffie rub en lekkernijen. Hier maak je iedereen blij mee! Je gaat gelijk aan de slag: Barbecue aan, vlees in de rub en na het eten een heerlijk ‘Bakkie’.

Assortiment theegeschenk cadeau

Niet altijd heb je trek in koffie dus een lekker kopje thee kunnen we ook voor je regelen! Er zijn zelfs geschenken waar zowel koffie en thee toegevoegd zijn en gevuld met volop lekkernijen zoals koekjes en chocolade en altijd handig: een koffiekop en theeglas.

Bestellen van een koffiepakket

Of je het koffiepakket nu besteld voor jezelf, voor een vriend(in) of voor een familielid. De pakketten zijn altijd heerlijk! Bestel je favoriete items nu en geniet van de heerlijke koffies en koffie lekkernijen. Koffiezz bied 100% tevredenheidsgarantie en heeft het Rainforest certificaat. Voor vragen en/of opmerkingen, neem gerust contact met ons op!

Koffie en thee cadeau waar je naar uit kijkt!