Kerstpakket 2021 met koffie want dit jaar was wel heel bijzonder!

Kerstpakket 2021 met koffie want dit jaar was wel heel bijzonder! Nou ja een lekker `bakkie` is altijd wel welkom maar 2021 was toch wel een heel speciaal jaar. Wat dacht je van bijvoorbeeld het WK voetbal dat alsnog in 2021 werd gehouden alsmede de verkiezingen. Extreme regenval in Nederland België en Duitsland, hoogste temperaturen ooit gemeten en natuurlijk Corona wat een flinke impact op ons leven heeft. De lijst is en wordt nog veel langer maar een kopje `troost` is voor velen even een rustmoment in een hectisch bestaan.

Welk kerstpakket past er goed bij kerst 2021

Eigenlijk kun je al onze pakketten in onze shop als een kerstcadeau beschouwen maar speciaal voor dit jaar is er een kerstgeschenk samengesteld waar je even rustig met je familie en vrienden bij kunt gaan relaxen en van jouw koffiemoment een speciaal moment maken. Nederland is een echt koffieland. Kijk maar eens op Wikipedia hoe hoog we staan in koffie consumerende landen.

Eindelijk een relatiegeschenk die er toe doet

Je hebt gezien hoe hoog we staan in de lijst daarom is een koffie cadeau pakket een super goed idee! iedere item kun je goed gebruiken en maak je over de kwaliteit geen zorgen. Bij koffiezz hebben ze een eigen melange koffie die kakelvers is! Ook als je gemalen koffie besteld wordt deze de avond voor verzending vers gemalen.

Kerst relatie verjaardag of zomaar: deze site helpt jou kiezen

Er zijn zelfs boontjes met Rum-Brandy of Whisky gebrand en ook een lekkere barbecue koffierub maar ook een zelf te maken koffielikeur: Het is allemaal mogelijk. Kijk  snel op de SITE of wellicht vindt je het handig om je cadeaus bij onze partner BOL  te bestellen? Vele mogelijkheden en als je vragen hebt: Bel gerust of neem contact op via dit formulier.

Kerstpakket 2021 wordt iedereen blij van!

Onze geschenken worden van A tot Z handmatig en met grote zorg voor jou gemaakt en gratis verpakt. Wij zorgen ervoor dat jij jouw koffiebelevenis zonder zorgen kan ervaren. En helemaal handig is dat je het kan laten bezorgen op ieder gewenst adres in Nederland en België. Tot aan de voordeur afgeleverd. Wie je ook wilt verrassen: Koffiezz regelt het voor jou.

Koffie waar je naar uitkijkt! – Ook voor jouw kerstpakket