koffiepakket

kerstpakket 2023 Relatiegeschenk waar je even van bijkomt

kerstpakket 2023 relatiegeschenk waar je even van bijkomt want na de corona jaren kunnen we weer volop door met ons leven en hebben we de vakanties en leuke dingen doen even lekker ingehaald. Maar let op.. gun jezelf, relaties, vrienden en familie een moment van rust en als je toch aan het bedenken bent wat je dit jaar eens gaat geven, sta dan eens stil bij een koffie geschenk of thee pakket.

Welk relatiegeschenk past er goed bij kerst 2023

Eigenlijk kun je al onze pakketten in onze shop als een kerstcadeau beschouwen maar speciaal voor dit jaar is er een kerstpakket samengesteld waar je even rustig met je familie en vrienden bij kunt gaan relaxen en van jouw koffiemoment een speciaal moment van kan maken.

Kerstpakket met koffie en/of thee?

Onze geschenken worden van A tot Z handmatig en met grote zorg voor jou gemaakt en gratis verpakt. Wij zorgen ervoor dat jij jouw koffiebelevenis zonder zorgen kan ervaren. En helemaal handig is dat je het kan laten bezorgen op ieder gewenst adres in Nederland en België. Tot aan de voordeur afgeleverd. Wie je ook wilt verrassen: Koffiezz regelt het voor jou.

Kerstpakket- relatiegeschenk- verjaardagscadeau of zomaar: Deze site helpt jou kiezen

Er zijn zelfs boontjes met Rum-Brandy of Whisky gebrand en ook een lekkere barbecue koffierub maar ook een zelf te maken koffielikeur: Het is allemaal mogelijk. Kijk  snel op de SITE of wellicht vindt je het handig om je cadeaus bij onze partner BOL te bestellen?

koffiegeschenken als relatiegeschenk

koffiegeschenken kunnen wij op maat maken, geleverd met de lekkerste koffie. Graag maken wij voor jou of jouw bedrijf met alle zorg kerst en/of relatiegeschenken. Geef jouw medewerkers een leuk koffie of theepakket waar je echt wat aan hebt! Wij zorgen dat hun koffiemoment een echt feest wordt.

Koffie waar je naar uit kijkt! Ook als kerstcadeau met koffie