Een goed cadeau met verrassend effect vinden?

Zoek je een origineel cadeau voor wie dan ook? Bij Koffiezz.nl vindt je voor iedere gelegenheid een passend geschenk. Of het nu de feestdagen zijn of voor welke gelegenheid dan ook, op deze site kom je altijd bij een goed cadeau uit. Nieuwsgierig geworden? check snel deze site en ik beloof je, dat de mogelijkheden met koffieboontjes zo groot zijn, had je nooit verwacht!

Cadeau koffieliefhebber

Ook relatiegeschenken , geleverd met de lekkerste koffie en/of thee. Graag maken wij voor jou of jouw bedrijf met alle zorg kerst en/of relatiegeschenken. Hier vindt je altijd een geschenk voor de koffieliefhebber. Denk ook eens aan een bedrijf logo op jouw eigen koffielabel om jouw kerst of relatie geschenk extra cachet te geven.

koffiegeschenken als relatiegeschenk

koffiegeschenken kunnen wij op maat maken, geleverd met de lekkerste koffie. Graag maken wij voor jou of jouw bedrijf met alle zorg kerst en/of relatiegeschenken. Geef jouw medewerkers een leuk koffie of theepakket waar je echt wat aan hebt! Wij zorgen dat hun koffiemoment een echt feest wordt.

Thee geschenk of koffiepakket online kopen

Wanneer de keuze van het thee of koffie cadeau is gemaakt, dan kun je uiteraard gemakkelijk de bestelling online plaatsen. De thee of koffie geschenksets worden in een stevige omdoos verzonden naar ieder gewenst adres in Nederland en België. Heb je vragen over een koffie of thee cadeaupakket? Dan kun je uiteraard telefonisch contact met ons opnemen op 085-3030024 / 06-21801066 of per mail op koffie@koffiezz.nl. Of check onze items bij partner BOL

Unieke eigen melange koffie!

cadeau koffieliefhebber

Whisky – Brandy – Rum – Koffiebonen

Koffie waar je naar uitkijkt! ook voor een goed cadeau met koffie