Sint cadeau

Sint cadeau met koffie voor een héérlijk avondje

Sint cadeau met koffie voor een héérlijk avondje ! Wat gaan we dit jaar eens geven voor in de schoen of neem je mee waar je sinterklaas gaat vieren. Dit Sint cadeau is een altijd goed cadeau want we drinken in dit land heel wat koffie op een dag.

Sinterklaas koffie included!

In de weken voor Sinterklaas is iedereen druk met voorbereiden en wordt er stevig nagedacht over de te knutselen surprises, en wat dacht je van het maken van de gedichtjes. Een cadeau uitzoeken kan best lastig zijn Daarom hebben wij een site vol met originele cadeautjes met thee en koffie. Leuke Sinterklaas cadeaus voor volwassenen vindt je hier bij Koffiezz. Wij helpen jou met kiezen van jouw december cadeaus.

Sinterklaas cadeau

Koffie cadeau

Sint cadeau met koffie is onderdeel van vele geschenken

Ook relatiegeschenken koffie thee en koffiepakketten maken wij op maat, geleverd met de lekkerste koffie. Graag maken wij voor jou of jouw bedrijf met alle zorg kerst en/of relatiegeschenken. Alles wat je vindt in onze shop kunnen wij voor je verwerken in een mooie geschenkdoos.

De mogelijkheden bij Koffiezz zijn eindeloos

Stuur deze blog eens door naar je familie, collega`s of vrienden en wijs hen erop dat cadeaus of andere leuke items niet moeilijk te vinden zijn. Of hou het lekker voor jezelf, je komt origineel uit de hoek als je aankomt met een zakje whisky koffiebonen  een barbecue koffierub of een homemade koffielikeur.

Naast koffie ook verrassende koffie en thee geschenken

Leuke koffiegeschenken met unieke inhoud, voor welk moment  je een cadeau zoekt, op deze site is er altijd wel iets te vinden. Wat dacht je bijvoorbeeld van koffiebonen met de smaak van whisky en zelfs met rum.

Bekijk hieronder onze verrassende mogelijkheden

 

  • Meld je aan voor de Koffiezz nieuwsbrief! en ontvang het laatste nieuws en heerlijke koffierecepten

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.