Coffee Experience Giftbox

Coffee Experience Giftbox. Na het openen van deze giftbox wil je eigenlijk snel aan de slag met de mogelijkheden van de inhoud. Coffee Experience Giftbox is een cadeau die iedere koffieliefhebber zal verbazen. Koffie is het meest gedronken drankje ter wereld en de mogelijkheden met het koffieboontje zal je nog verbazen. Koffieliefhebbers verwachten niet dat er cadeaus voorhanden zijn met hun oh zo geliefde koffieboontje. Dit speciaal ontworpen Experience koffie gift box zal menigeen met een grote glimlach in ontvangst nemen.

Dit geschenk wordt geleverd in een fraaie giftbox en bevat:

Flesje met ingrediënten om een koffielikeur mee te maken.

Flesje (100gr) met koffiebonen die met echte Caribische rum behandeld zijn. Werkelijk een unieke smaak. Heerlijk als espresso maar ook perfect met melkspecialiteiten of kies:

Flesje (100gr)met whisky koffiebonen. De koffie heeft een volle krachtige ronde smaak met hints van chocolade, fudge en een duidelijke smaak van echte whisky.

Flesje (150gr) met een Barbecue koffie rub . De basis is gemalen koffie en diverse specerijen. Door het gebruik van koffie ontstaat een bijzondere intense smaak.

Meer info over deze bijzondere boontjes? Bekijk dan de categorie Whisky, Brandy en Rum koffiebonen

Coffee Experience Giftbox

Meer dan 50 cadeau ideeën met koffie vindt je hier

Op het moment van schrijven vindt je op de Koffiezz site meer dan 50 cadeaus met koffie en ook geschenken voor de thee liefhebber zijn er te vinden. Koffiebonen kunnen in de blog natuurlijk niet uitblijven! We hebben diverse melanges op voorraad en indien gewenst malen we deze vers voor verzending.

cadeau ideeen voor de koffie en thee liefhebber

Naast dat je koffie en/of thee weg gaat geven is het voor de koffie en thee drinker leuk om daar wat lekkernijen bij te ontvangen zodat je van dat moment een klein feestje kan maken. Kijk snel hier naar geschenken waar je altijd mee aan kunt komen!

Thee geschenk of koffiepakket online kopen

Wanneer de keuze van het thee of koffie cadeau is gemaakt, dan kun je uiteraard gemakkelijk de bestelling online plaatsen. De thee of koffie geschenksets worden in een stevige omdoos verzonden naar ieder gewenst adres in Nederland en België. Vanaf €35,- is jouw bestelling gratis. Ook bestaat de mogelijkheid om een gratis tekst kaartje erbij te doen. Heb je vragen over een koffie of thee cadeau pakket? Dan kun je uiteraard telefonisch contact met ons opnemen op 085-3030024 / 06-21801066 of per mail op koffie@koffiezz.nl. Of check onze items bij partner BOL

cadeau koffieliefhebber

Whisky – Brandy – Rum – Koffiebonen

Geschenk koffieliefhebber – een fraaie Coffee Experience Giftbox