Coffee Experience

Whisky/Rhum/Brandy hoe te bereiden!

Onze koffiebonen op een speciale manier bereidt!

Koffiebonen met smaak! op een bijzondere manier hebben wij echte whisky, rum en brandy gebruikt om onze toch al smaakvolle Roast bonen te voorzien van een extra bite! We hebben een unieke methode gevonden voor een ultieme smaakervaring en voorzien onze bonen van een heerlijke Whisky, Rum of Brandy afdronk!

Deze koffiebonen bevatten smaak van origineel gebruikte dranken

Onze volle Roast bonen nu met een delicate afdronk van whisky, brandy en rum. Niet alleen voor de drank liefhebber: Deze speciale koffie zal bij velen in de smaak vallen door een zachte bijzondere afdronk. De smaken van de drank is subtiel aanwezig en er ontstaat een bijzondere smaaksensatie! Proef deze specialties en laat je verwonderen door de mogelijkheden met koffie!

Bereiding!

Zet deze speciale bonen niet te sterk, gebruik bij voorkeur een grove maling. Zo komt de unieke smaak het beste tot zijn recht. Serveer in kleine espresso kopjes of shotglaasjes. Door de hints van chocolade en fudge laat de rum versie zich ook erg goed smaken als cuppuccino!

Let Op!

Deze bonen hebben de flavour van deze dranken en bevatten geen sporen van alcohol meer. Leuk om de dag mee te beginnen of als afsluiting van jouw diner! en natuurlijk super goed idee als origineel cadeau. Geniet van deze Koffiezz met smaak!

Koffie weetje

Deze speciaal bereide koffiebonen zijn gebrand met echte originele dranken! Gebruik voor een kopje ongeveer 70 (7 gram) bonen.

Alcohol en verkeer

Wees gerust! met deze koffie kun je met een gerust hart de weg op, de alcohol is geheel verdwenen.

De mogelijkheden met koffie zijn eindeloos! kijk eens snel in onze shop!

Experience-Bottle-bwerkt-e1686259464125

Coffee Experience Giftbox

Info voor koffielikeur:

Maak samen met koffiezz jouw eigen heerlijke koffielikeur.

Naast donkere basterdsuiker en koffiebonen is er nog een kaneelstokje,  kruidnagel en een aantal geheime specerijen toegevoegd.

Vul ca 0.20 cl wodka of graanjenever toe. Het beste is om voor zes weken lang dagelijks even te schudden en daarna heb je een heerlijke homemade koffielikeur!! Gebruik een zeefje als je uitschenkt. Onze ervaring is dat deze likeur alleen maar lekkerder wordt hoe langer je deze laat staan. Cheers!!

Coffee Barbeque Rub:

Diverse specerijen met als basis gemalen koffie te gebruiken voor diverse vleesgerechten zoals Rib&Steaks! Door de intensieve smaak van deze kruidenmix adviseren wij deze rub met mate te gebruiken.

Meld je aan voor de Koffiezz nieuwsbrief!

en ontvang het laatste nieuws en heerlijke koffierecepten