koffer-kerst

Kerstpakket met koffie en lekkernijen om samen te genieten

Kerstpakket met koffie en lekkernijen om samen te genieten

kerstpakket met koffie als relatiegeschenk is een fraai cadeau pakket waarmee je  een leuk moment van jouw  koffietijd kan maken. Iedereen heeft wel zoiets van wat is het jaar alweer snel voorbij gegaan! Wij van Koffiezz hebben goed nieuws voor jou.. Of je op je werk bent of thuis met familie of vrienden vanaf nu maak je van jouw koffiemoment een feestelijk rustmoment. Dat kan namelijk uitstekend met de cadeaus van Koffiezz.nl

Op de site vind je voor iedere gelegenheid het juiste geschenk. Laat je verrassen met de mogelijkheid van onze koffieboontjes zoals een koffierub – koffielikeur – of zelfs koffiebonen gebrand met echte whisky!

Welk relatiegeschenk past er goed bij kerst 2023

Eigenlijk kun je al onze pakketten in onze shop als een kerstcadeau beschouwen maar speciaal voor dit jaar is er een kerstpakket samengesteld die super leuk is om te geven aan jouw relatiegeschenken en natuurlijk als cadeau voor onder de kerstboom.

Kerstpakket met koffie en/of thee?

Onze geschenken worden van A tot Z handmatig en met grote zorg voor jou gemaakt en gratis verpakt. Wij zorgen ervoor dat jij jouw koffiebelevenis zonder zorgen kan ervaren. En helemaal handig is dat je het kan laten bezorgen op ieder gewenst adres in Nederland en België. Tot aan de voordeur afgeleverd. Wie je ook wilt verrassen: Koffiezz regelt het voor jou.

Koffiecups als relatiegeschenk

Naast onze eigen melange koffiebonen hebben we nu ook een pakket samengesteld met Illy coffeecups en zelf aan onze theeliefhebbers hebben we gedacht. kijk maar eens snel in onze SHOP voor alle mogelijkheden.

Kerstpakket- relatiegeschenk- verjaardagscadeau of zomaar: Deze site helpt jou kiezen

Er zijn zelfs boontjes met Rum-Brandy of Whisky gebrand en ook een lekkere barbecue koffierub maar ook een zelf te maken koffielikeur: Het is allemaal mogelijk. Kijk  snel op de SITE of wellicht vindt je het handig om je cadeaus bij onze partner BOL te bestellen? Vele mogelijkheden en als je vragen hebt: Bel gerust of neem contact op via dit formulier.

Koffie waar je naar uitkijkt! Ook als kerstpakket