Aanbieding!

Gift box ` Coffee Experience`

Original price was: €43,99.Current price is: €39,99.

Gift box ` Coffee Experience`

Wat je allemaal niet met onze boontjes kunt doen!

Het ultieme cadeau waar je nog wel even mee aan de slag moet maar eenmaal klaar beleef je werkelijk een unieke smaaksensatie.

Dit geschenk wordt geleverd in een fraaie giftbox en bevat:

Flesje met ingrediënten om een koffielikeur mee te maken. Vul aan met wodka of graanjenever laat ongeveer 6 weken staan en schud regelmatig.
Flesje (100 gram) met koffiebonen die met echte Caribische rum behandeld zijn. Werkelijk een unieke smaak. Heerlijk als espresso maar ook perfect met melkspecialiteiten of kies:

Flesje (100 gram) met whisky koffiebonen. De koffie heeft een volle krachtige ronde smaak met hints van chocolade, fudge en een duidelijke smaak van echte whisky.

Flesje (150 gram) met een Barbecue koffie rub. De basis is gemalen koffie en diverse specerijen. Door het gebruik van koffie ontstaat een bijzondere intense smaak.

Meer info over deze bijzondere boontjes? Bekijk dan de categorie Whisky, Brandy en Rum koffiebonen.

Tijdens het afrekenproces kun je indien gewenst tekst voor een cadeau kaartje (gratis) invullen en naar welk adres je het verzonden wilt hebben.

Wij verzenden  dit cadeau in een stevige omdoos naar ieder gewenst adres in NLD en België. Levertijd 1/3 werkdagen m.u.v. piekmomenten. Info verzending zie site (FAQ).