Koffie abonnement voor een dagelijkse glimlach

Koffie abonnement voor een dagelijkse glimlach! Waarom die glimlach? Het gebeurd maar al te vaak dat we in de supermarkt een zak koffie pakken die in de aanbieding is en waar je niet altijd goed over nadenkt over de kwaliteit laat staan de smaak. Het moet gezegd: De koffiewereld is er één met tal van verschillende soorten , landen, smaken, noem maar op. Het valt niet mee om tot een goede keuze te komen.

Koffie waar je naar uitkijkt!!

Iedere koffie verkoper pretendeert natuurlijk dat zijn koffie de lekkerste is! Zo ook wij natuurlijk. Echter om jouw hiervan te overtuigen vinden wij dat je eerst het volgende moet weten: Koffiezz koffie is ontwikkeld door echte liefhebbers en die zijn niet over één nacht ijs gegaan. Lange tijd is er besteed aan melangeren, proeven en weer opnieuw testen. Het moest een koffie worden die je iedere dag met plezier kan drinken en die nooit verveeld.

Koffie abonnement voor een dagelijkse glimlach

Probeer anders eerst een proefpakket om jezelf te overtuigen, en laat ons verder jouw koffie iedere maand gratis bezorgen aan huis. Niet tevreden? we geven je gewoon je geld retour. Klik HIER voor info over het koffie abonnement voor een dagelijkse glimlach.

Wat kun je nog meer met onze koffie?

Naast goede melanges heeft deze firma ook nog leuke items in het assortiment. Wat dacht je van de mogelijkheid om jouw eigen tekst/logo op je eigen koffiezak te creëren. En wat dacht je van de laatste trend? Koffiebonen bereid met echte alcohol. De laatste toevoeging zijn de boontjes bereidt met echte Caribische rum! Werkelijk een smaaksensatie die je een keer geprobeerd MOET hebben. Kijk snel naar alle alcohol boontjes HIER.

Koffie waar je naar uitkijkt! Ook voor jouw dagelijks lekkere `bakkie`

[gravityform id=”1″ title=”false” description=”false”]