Rum met koffie maar dan voor de alcoholvrije versie

Rum met koffie maar dan voor de alcoholvrije versie. Lees ik dat goed, alcoholvrije rum? Nou niet helemaal. Als je hebt gegoocheld op het woord rum en je komt op deze blog terecht dan ben je misschien teleurgesteld maar het is niet onwaarschijnlijk dat je veel geluk hebt. Laat ik je het uitleggen.

Koffiebonen op een bijzondere manier bereid

Jawel je leest het goed: Deze blog gaat over koffie! Wel heel leuk dat er bij de verwerking met deze koffiebonen echte rum wordt gebruikt. Oh ja, echte Caribische rum. Maak het pakje open en deze heerlijke geur komt je al tegemoet. In de smaak proef je fudge, zachte chocolade en een duidelijke afdronk van rum. Alcohol is na het bereiden geheel verdwenen maar je proeft het er zeker nog in terug. Ben je benieuwd en wil je snel naar de alcohol boontjes? klik HIER.

Verse Koffiebonen bestellen wordt alsmaar populairder

Internet aankopen stijgt de komende jaren nog steeds. Ook koffiebonen bestellen wordt steeds populairder. Is het een risico om bij Koffiezz te bestellen? Bent je niet tevreden over de kwaliteit of over de smaak dan krijgt je van ons je aankoop bedrag onmiddellijk terug. Steeds meer horecabedrijven, kantoren, restaurants en andere koffieliefhebbers bestellen koffiebonen online. Wij zorgen voor een snelle levering, werken met passie en de grootst mogelijke zorg.

Rum

Koffie met Rum zijn wij in gespecialiseerd maar ook verkrijgbaar met whisky of brandy! Al deze boontjes ondergaan een speciale behandeling met echte hoogstaande dranken. Bij Koffiezz zijn de mogelijkheden met koffie eindeloos. We drinken gemiddeld 3 kopjes per dag, waarom geef je het niet eens cadeau? Kijk eens in de SHOP voor leuke cadeaus voor je bedrijf, verjaardag of diverse andere gelegenheden. Veel van onze producten vindt je ook bij collega BOL.com wellicht vindt je het handig om jouw producten bij elkaar te  bestellen.

Koffie waar je naar uitkijkt! Ook voor koffie met alcohol