Zakelijk cadeau met koffie voor 1,5 miljard liefhebbers

Zakelijk cadeau met koffie voor 1,5 miljard liefhebbers. Je denkt natuurlijk waar gaat dit aantal over maar uit gedegen onderzoek blijkt dat dit het aantal kopjes koffie is wat gemiddeld per dag genuttigd wordt in de wereld. Wat een ongelooflijk aantal en het opmerkelijke is dat Nederland hoog in de top 10 van landen met de hoogste koffieconsumptie staat. Jawel met ruim twee kopjes per dag staan we ongeveer op de derde plaats. Met 3 kopjes per dag staan de Finnen op een eerste plaats. HIER vindt je de top 10 van koffieproducerende landen. Maar waar haal je lekkere koffie vandaan? KIJK maar eens snel naar de diverse melanges van Koffiezz!

Het is niet zo gek om koffie cadeau te doen

Wij Hollanders hebben het goed bekeken, we nemen regelmatig een momentje om te genieten van een lekker `bakkie`. Wist je dat veel zaken gedaan worden onder begeleiding van koffie en dat er veel ideeën op worden gedaan bij de koffiecorner? Natuurlijk is een zakelijk cadeau met koffie voor 1,5 miljard liefhebbers wat overdreven maar heb je er wel eens over nagedacht om koffie cadeau te geven? Wij noemen het ook wel een nuchter idee. Wil je meer info over gezondheid en koffie? Kijk dan eens HIER

De mogelijkheden met koffie zijn er volop

Naast goede melanges heeft deze firma ook nog leuke items in het assortiment. Wat dacht je van de mogelijkheid om jouw eigen tekst/logo op je eigen koffiezak te creëren. En wat dacht je van de laatste trend? koffiebonen bereid met echte alcohol. De laatste toevoeging zijn de boontjes bereidt met echte Caribische rum! Werkelijk een smaaksensatie die je een keer geprobeerd MOET hebben. Kijk snel naar alle alcohol boontjes HIER. 

Geschenken

Onze geschenken worden van A tot Z handmatig en met grote zorg voor jou gemaakt en gratis verpakt, zodat jij jouw koffiebelevenis zonder zorgen kan ervaren. En helemaal handig is dat je het kan laten bezorgen op ieder gewenst adres in Nederland en België. Tot aan de drempel afgeleverd. Heb je een zieke collega of iemand die goed heeft gepresteerd? laat Koffiezz jouw cadeau regelen.

Koffie waar je naar uitkijkt! Ook voor jouw zakelijk cadeau