koffie bezorgen op ieder gewenst adres snel in huis

Koffie bezorgen op ieder gewenst adres snel in huis. Met koffiezz.nl heb jij binnen één tot drie werkdagen niet zo maar een lekker `bakkie` in huis maar koffie die door liefhebbers is samengesteld . Koffie waar echt aandacht aan is besteed bij het ontwikkelen.

Koffie met aandacht gemaakt en dat proef je

Zie jij door de bomen het bos nog met al die koffiebonen in de supermarkt? Koop jij bewust jouw koffiebonen of kijk je wat er die dag in de aanbieding is? Natuurlijk vindt jij de smaak van koffie belangrijk maar heb je jezelf nooit de tijd gegund om een vergelijk toe te passen. Wij gaan jou een belofte doen!!

Goede koffie handig en snel op ieder gewenst adres bezorgd

Onze koffie is er één waar je altijd weer naar uitkijkt! Dat is een belofte! 100% Arabica en Rainforest gecertificeerd: Er wordt rekening gehouden met mens en natuur. Kijk eens snel in de shop voor de diverse melanges.

Koffie bezorgen maar ook cadeaus!

Nu we het toch over bezorgen en koffie hebben , wat geef jij voor een verjaardag, bedankje, relatiegeschenk of iemand die jou bij ziekte verzorgd? Een origineel en nuchter geschenk natuurlijk! heb je er wel eens over nagedacht om koffie cadeau te geven? Naast koffie bezorgen regelen wij ook jouw originele cadeaus. Gratis als cadeau verpakt en als je het wilt maken we er ook nog een kaartje met persoonlijke tekst bij. En als je het handig vindt kun je voor al onze cadeaus ook terecht bij onze partner BOL !

Koffiegeschenk op maat

Ook relatiegeschenken koffie en koffiepakketten maken wij op maat, geleverd met de lekkerste koffie. De mogelijkheden met onze boontjes zijn eindeloos! Wat dacht je bijvoorbeeld van onze nieuwste aanwinst: koffiebonen met Rum-Brandy-of Whisky gebrand. Kijk maar SNEL hier.

Koffie waar je naar uitkijkt! Binnen drie werkdagen in huis