koffie cadeau pakket

Koffie kado

Koffie kado: verwen je collega’s

Het is soms best een uitdaging om origineel en verrassend uit de hoek te komen als je een bijzondere gebeurtenis op de werkvloer wilt vieren met je collega’s. Ze hebben bijvoorbeeld een periode lang hard gewerkt om moeilijke targets te halen… maar het is ze wel gelukt! Wat doe je dan? Weer eens een keer worstenbroodjes laten komen? Appeltaart? Denk eens aan een koffie kado, echt eens wat anders en totaal onverwacht!

Een koffie kado zorgt voor blije medewerkers

Zeg nou zelf: lekkere koffie maakt de gang naar je koffieapparaat toch een stuk aangenamer, buiten dat worden veel afspraken even tussendoor bij de koffiecorner gemaakt. Lekkere koffie zorgt voor blije medewerkers! Kijk eens rustig rond in onze shop en wellicht kunnen we je helpen met het samenstellen van jouw geschenk en een mooie verassing voor jouw medewerkers tot stand brengen. Neem snel eens een kijkje op onze site en laat je verassen door vele mogelijkheden.

Koffiegeschenken handig en snel online besteld

Wil je iemand eens echt verrassen, probeer het dan met een aantrekkelijk koffiepakket. Je geeft een impuls aan zijn favoriete ochtendritueel. Dat ritueel ken je vast ook van jezelf. Je wipt uit bed en gooit de knop van je koffieapparaat om. Je springt snel even onder de douche terwijl de koffie pruttelt. Dan raap je de ochtendkrant van de mat (of je opent de iPad, afhankelijk van hoe modern je bent). En dan schenk je de mok vol met het zwarte goud. De dag kan goed en wel beginnen. Met dit overheerlijke ingrediënt voor de dag komen met een origineel koffiegeschenk ,is een aanrader! Variatie is geen uitdaging: in de Koffiezz webshop vind je keuze te over!

Laat koffiezz je eens verrassen

Vele mogelijkheden vindt je bij Koffiezz, creëer je eigen koffielabel, laat je eigen logo plaatsen zet de naam van je collega familie of vriend op onze koffie en verstuur het naar ieder gewenst adres. Hoe origineel kan je zijn. En de koffie? hier zijn we trots op, heerlijk vers gebrand en met grote zorg uitgeselecteerd.

Koffie waar je naar uit kijkt! Ook voor koffie kado