Koffiebonen met whisky

Koffiebonen met whisky. Twee verschillende werelden komen bij elkaar en smelten samen tot een bijzondere smaak sensatie! We hebben een unieke methode gevonden voor een ultieme smaakervaring en hebben onze Roast koffiebonen van een heerlijke whisky smaak voorzien

Koffiebonen met een unieke smaak!

Whisky en goede koffie zijn al jaren een trend en je verwacht niet dat dat deze combinatie voor een unieke smaaksensatie kan zorgen. Gaan de koffieliefhebbers hier hun neus voor ophalen? of zijn het de Schotten die verschrikt opkijken als ze hier van horen… Laten we gewoon de proef op de som nemen, gewoon proberen. Ons testpanel was uitermate verrast toen zij de smaak ervaarden en konden niet geloven dat dit zo goed kan samengaan.

koffiebonen met whisky

Bijzondere koffiebonen

Hoe leuk is het als je na een heerlijk diner de avond verrassend kunt afsluiten met een speciale koffie. En moet je nog de auto in? Neem gerust een bakkie want met deze koffie ga je fit en veilig de weg op… Bijzondere koffiebonen kun je deze koffiebonen met whisky wel noemen, er gaat een heel proces vooraf om tot deze smaak te komen.Ons advies is om deze koffie als sterk espresso bakkie te drinken, hierdoor proef je de bijzondere smaak op zijn best. Begin en eindig je dag met koffie en whisky! Nieuwsgierig geworden? bestel hier snel jouw whisky bonen en geniet binnen drie werkdagen van deze nieuwste trend.

Naast speciale koffiebonen ook Relatiegeschenken en nog veel meer

Onze relatiegeschenken koffie en koffiepakketten kunnen wij op maat maken, geleverd met de lekkerste koffie. Graag maken wij voor jou of jouw bedrijf met alle zorg kerst en/of relatiegeschenken. Alles wat je vindt in onze shop kunnen wij voor je verwerken in een mooie geschenkdoos. Tevens bestaat de mogelijkheid om zelf premiums toe te voegen zodat wij een mooi voor jouw op maat gesneden pakket kunnen creëren, en natuurlijk de mogelijkheid om de whisky koffie toe te voegen.

Koffie waar je naar uit kijkt- zeker deze bijzondere bonen

[gravityform id=”1″ title=”false” description=”false”]

VOLG ONS OP