Koffiebonen vers bestellen voor het allerlekkerste bakkie

Koffiebonen vers bestellen voor het allerlekkerste bakkie en dan bewaren op een droge koele plek, in een goed sluitend blik. Op deze manier behouden ze zeker een aantal maanden hun optimale smaak.

Voor gemalen koffie geldt het zelfde bewaaradvies. Deze blijft op deze manier een aantal weken in prima conditie. Het is mogelijk om je koffie nog langer te bewaren dun kun je deze goed verpakt in de vriezer bewaren echter wij raden je aan om het zo vers mogelijk te bereiden.

Koffiezz gebruikt speciale verpakkingen

Zolang de verpakking ongeopend blijft, kan er alleen lucht in en niet uit, zodat de koffie lang vers blijft. Maar let op: Als je jouw koffie bij KOFFIEZZ besteld zorgen zij ervoor dat je binnen drie dagen je bestelling in huis hebt!

Koffie ZZ !!

Zetten dus! Voor een goede espresso adviseren wij 7 tot 8 gram bonen en 50 tot 60 cc water te gebruiken. Voor een Cappuccino gebruik een sterke espresso en voeg naar smaak verse opgeklopte melk toe.

Koffiebonen op een hele speciale manier behandelt

Bij koffiezz hebben ze een methode ontwikkeld om bonen te behandelen met rum maar ook met whisky of brandy. Je leest het goed het is echt geen grap! Wil je je vrienden verrassen na het diner met iets speciaals of waarom zou je de dag niet beginnen met jouw favoriete drank? Oh ja, wees gerust de alcohol is geheel verdwenen maar de smaak blijft je zeker bij. Kijk snel HIER voor de mogelijkheden met alcohol boontjes!

Geef eens koffie cadeau

Koffie geschenken met heerlijke verse koffiebonen zijn helemaal de trend om als een verrassend cadeau te geven. We drinken in Nederland gemiddeld 4 kopjes koffie per dag. Waarom niet eens een leuk koffie geschenk. Bij Koffiezz wordt jouw pakket met de grootst mogelijke zorg behandelt en verpakt. Indien gewenst kunt je een leuke persoonlijke tekst bij jouw bestelling toevoegen. Tevens kun je je koffie geschenk op ieder gewenst adres in Nederland en België laten bezorgen.

Koffie waar je naar uitkijkt! Ook voor koffiebonen vers bestellen